Δυνατοί παρουσία οι Πατρινοί στον Τελικό της Λαμίας

Το Ράλλυ Λαμίας ολοκληρώθηκε με κύριο χαρακτηριστικό τον άστατο καιρό που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των πληρωμάτων και νικητές τους Παναγιώτη Καμπύλη-Μάριο Τσαούσογλου.

Η αυλαία των αγώνων ράλλυ για το 2016 έπεσε στη Λαμία, όπου κατά τη διάρκεια του διημέρου 26-27 Νοεμβρίου διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο «Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας» (Α.Λ.Α.Λ.) το Ράλλυ Λαμίας, που αποτέλεσε ταυτόχρονα τον Τελικό του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ασφάλτου.

Ο Ανδρέας ΜΑργαρώνης με τον Μιχάλη Αφαλωνιάτη κατάφεραν και διακρίθηκαν ανάμεσα σε πολύ δυνατά πληρώματα παρά τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες. Το Πατρινό πλήρωμα κατάφερε να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου της C5/A6, αισθάνοντας βαθιά ικανοποίηση λόγο της πολύ δύσκολης πορείας μέχρι τον Αγώνα. Πέραν της πρώτης θέσης στην κατηγορία τους τους, το πλήρωμα κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση της F2 και στην 8η της Γενικής κατάταξης, κάτι που κάνει την νίκη τους ακόμα πιο σημαντική.

Στην τρίτη θέση της C5/A6 τερμάτισαν οι Αυγερόπουλος Χρήστος – Γιαβάσης Στράτος. Το πλήρωμα μετά τα μέσα του Αγώνα αντιμετώπισε θέμα με την αντλία καυσίμου που δεν τους επέτρεπε να κινηθούν με τους ρυθμούς που θα ήθελαν και να κυνηγήσουν κάτι καλύτερο.

Το πιο άτυχο Πατρινό πλήρωμα ήταν αυτό τον Νίκο Κούλη – Γιάννη Σουλάνη αφού το σαζμάν του 106 τους “παρέδωσε όπλα” μόλις στο 5ο χλμ της πρώτης Ειδικής Διαδρομής.