ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ “ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ” 26 & 27 Νοεμβρίου 2016 – ΝΑΥΠΛΙΟ

Ναύπλιο, ίσως η πιο γοητευτική πόλη της Πελοποννήσου κι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς όλες τις εποχές του χρόνου. Η όμορφη πόλη του Ναυπλίου, με τη διατηρητέα αρχιτεκτονική φυσιογνωμία και τα δύο μοναδικά ενετικά κάστρα, την Ακροναυπλία και το Παλαμήδι θα είναι το επίκεντρο του Χειμερινού Ράλλυ της ΦΙΛΠΑ στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2016.

Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί από το προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή  και τα πληρώματα θα κατευθυνθούν προς το Ναύπλιο μέσα από μια όμορφη διαδρομή που συμπεριλαμβάνει το Αγγελόκαστρο, το Κολιάκι, τα Καρνεζέικα κλπ.

Ο τερματισμός το Σάββατο στο ξενοδοχείο Αμαλία υπολογίζεται στις 17.00. Το βράδυ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές  βόλτες στα γραφικά σοκάκια της πόλης ανάμεσα στα αναπαλαιωμένα αρχοντικά.

Tην Κυριακή το πρωί τα οχήματα θα εκκινήσουν στις 10.00 από το ξενοδοχείο Αμαλία για το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης όπου ο τερματισμός της  υπολογίζεται  γύρω στις 12:00 στο ίδιο μέρος.

Θα ακολουθήσει το γεύμα και η απονομή των επάθλων στους νικητές.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μεταξύ των δυο κατηγοριών Regularity και  Touring οι οποίες αυτή τη φορά θα έχουν κοινή  διαδρομή.

Δεκτά γίνονται ιστορικά αυτοκίνητα με κάρτες FIVA ή FIA καθώς και πιστοποιημένα “Youngtimers” εκτός συναγωνισμού.

Κόστος συμμετοχής 180€ και περιλαμβάνει διανυκτέρευση με πρωινό στο ξενοδοχείο Αμαλία ,Απονομή επάθλων, Οργανωτικά έξοδα, Ασφάλιση και γεύμα απονομής (μπουφέ) την Κυριακή το μεσημέρι. Λήξη συμμετοχών την Τετάρτη 23/11/2016 και ώρα 21:00.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Σάββατο 26/11/2016

Συγκέντρωση οχημάτων στο  κτίριο της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή

Εκκίνηση των αυτοκινήτων από το κτίριο της ΕΡΤ προς Goody’s Ισθμού Κορίνθου

Εκκίνηση της εκδήλωσης από τα  Goody’s Ισθμού με κατεύθυνση προς Κολιάκι

Άφιξη στο Κολιάκι. Ανασυγκρότηση.

Εκκίνηση των αυτοκινήτων προς Ναύπλιο

Άφιξη στο Ναύπλιο και τερματισμός στο ξενοδοχείο Αμαλία.

Κυριακή 27/11/2016

Εκκίνηση 2ης ημέρας από ξενοδοχείο

Τερματισμός της εκδήλωσης στο ξενοδοχείο Αμαλία

 

Δήλωση Συμμετοχής