Χατούπης και Θέος πάνε Ομαλό για πολύτιμους βαθμούς

Δύο είναι οι Πατρινοί οδηγοί που θα συμμετάσχουν στον 6ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων που θα διεξαχθεί στον Ομαλό της Κρήτης. Η ΑΛΑ Χανίων έχει φορέσει την καθιερωμένη φιλόξενη φορεσιά της και έχει βάλει τα δυνατά της για να οργανώσει ακόμα ένα πολύ καλό Αγώνα.

Την Πάτρα σε αυτό το γύρο του Πρωταθλήματος θα εκπροσωπήσουν δύο οδηγοί της ΦΙΛΜΠΑ με μοναδικό στόχο το βάθρο για την συγκομιδή πολύτιμων βαθμών για την συνέχεια, αφού το Πρωτάθλημα Αναβάσεων έχει μόλις 2 ακόμα Αγώνες (Πορταριά και Καστανιά).

Ο Σταύρος Χατούπης θα έχει ένα αρκετά δύσκολο έργο καθώς η κατηγορία Α7 που μετέχει με το πανέμορφο Opel Corsa KIT CAR είναι ίσως η πιο ανταγωνιστική για το 2017. Όπως όλα δείχνουν οι συμμετοχές στην κατηγορία θα είναι σχεδόν 10 με το Σταύρο αυτή τη στιγμή να είναι 2ος στον πίνακα του φετινού Πρωταθλήματος και να θέλει το πρώτο σκαλί του βάθρου. Ο Πατρινός οδηγός δηλώνει έτοιμος 100% μετά και τις τελευταίες βελτιώσεις στο αυτοκίνητό του και θα κοιτάξει τον συναγωνισμό του κατάματα. Υποστηρικτές στην προσπάθεια του Σταύρου Χατούπη είναι η PPG HELLAS, η ΦΙΝΟΜΑΣΙΝ – ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ (SATA,RUPES,SIKA) τα Μηχανήματα Καλλέργης ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το automotopatras.gr. Την ετοιμασία του αυτοκινήτου έχουν εξ ολοκλήρου οι ΑΦΟΙ Τσούργιαννη.

Ο Κίμωνας Θέος είναι ο δεύτερος Πατρινός οδηγός και αυτή τη στιγμή βρίσκετε στην 4η θέση στον Βαθμολογικό Πίνακα μόλις ένα βαθμό πίσω από τον τρίτο και 6 πίσω από τον δεύτερο. Όπως καταλαβαίνουμε όλοι, ο Ομαλός είναι «τελικός» για τον οδηγό της ΦΙΛΜΠΑ αφού παρά τις πολλές ατυχίες φέτος συνεχίζει να κοιτάει ψηλά στο βάθρο του Πρωταθλήματος, στην πολυπληθέστερη κατηγορία. Τον Κίμωνα υποστηρίζει πλήρως το Mr Burger ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το automotopatras.gr. Την ετοιμασία του αυτοκινήτου έχουν εξ ολοκλήρου οι ΑΦΟΙ Τσούργιαννη.