Αθανασιάδης – Παυλόπουλος οι νικητές του 1ου Αγώνα Drift για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Στο Kartodromo ξεκίνησε μία ακόμη, όπως όλα δείχνουν, εντυπωσιακή χρονιά, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift.

Νικητής της κατηγορίας PRO, μετά από εξαιρετική μέρα ήταν ο Βασίλης Αθανασιάδης με το «Θηρίο» – Toyota Starlet, έπειτα από αμφίρροπη μάχη με το Νίκο Ζιλιμπινάκη (BMW E30). Να σημειώσουμε ότι ο νικητής είχε και το καλύτερο πέρασμα στα μονά βαθμολογημένα. Η μάχη του μικρού τελικού βρήκε αντιμέτωπους τους Μιχάλη Αντρέα (Mazda RX7) και Δημήτρη Τσαγκαράκη (BMW E30) με τον 2ο να κερδίζει και να ανεβαίνει στην 3η θέση του βάθρου αλλά και τους δύο να εντυπωσιάζουν με τα πολύ όμορφα περάσματά τους. Άτυχος ήταν ο περυσινός πρωταθλητής Βαλάσης Παπαντωνίου ο οποίος, εξαιτίας μηχανικών προβλημάτων στην BMW E36 δεν μπόρεσε να είναι στη 16άδα.

Στην STREET LEGAL, οι μάχες ήταν αμφίρροπες, αφού οι πολυάριθμες συμμετοχές ανέβασαν το επίπεδο του συναγωνισμού στα ύψη. Στην κορυφαία θέση του βάθρου ανέβηκε ο Λουκάς Παυλόπουλος με το πολύ όμορφο αν και σχεδόν εργοστασιακό Nissan 350Ζ, ενώ ακολούθησε ο Γιώργος Γελαδάς με την Toyota ΑΕ86. Ιαπωνική υπόθεση ήταν όλο το βάθρο της S.L. με τον Χρήστο Ρουσόπουλο με Toyota Starlet να κλείνει την πρώτη 3άδα.

Επόμενο ραντεβού για τον θεσμό, ο 2ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην πίστα Kartmania (Βραχνέικα) στις 15 Μαίου, με την Διοργάνωση από την ΦΙΛΜΠΑ.