Αποτελέσματα : ΕΑΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ 9-10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Για τρίτη χρονιά, το κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού, οι Σπέτσες, φιλοξένησαν το Εαρινό Ράλλυ της ΦΙΛΠΑ που πραγματοποιήθηκε στις 9 και 10 Απριλίου και διεξήχθη σύμφωνα με τις  προδιαγραφές που θέτει η Διεθνής Ομοσπονδία για τις εκδηλώσεις τύπου “A” (FIVA event number IR 09/2016).

Σημείο εκκίνησης  και φέτος τα Ίσθμια, από όπου το πρωί του Σαββάτου,  περισσότερα από 100 ιστορικά αυτοκίνητα «αντίκες» πήραν εκκίνηση για να περιηγηθούν μέσα από τις γραφικές περιοχές της Κορινθίας και Αργολίδας με κατάληξη την Κόστα.

Φέτος οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα επιλογής μεταξύ της κατηγορίας Regularity , η οποία περιλάμβανε 5 έξυπνες και απαιτητικές ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 110χλμ, που διανύθηκαν το Σάββατο στην διαδρομή μέχρι την Κόστα και της πιο «ξεκούραστης» κατηγορίας Touring, η οποία είχε περισσότερο περιηγητικό χαρακτήρα, αφού έδινε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να απολαύσουν πιο ήρεμα την πανέμορφη διαδρομή και να συναγωνιστούν σε μια μόνο ειδική διαδρομή 25χλμ, την Κυριακή το πρωί στη διάρκεια της διαδρομής του γύρου του νησιού.

Με την άφιξή τους στις Σπέτσες το μεσημέρι του Σαββάτου, τα αυτοκίνητα «ξεκουράστηκαν»  στον προαύλιο χώρο του μεγαλοπρεπούς και εμβληματικού ξενοδοχείου Poseidonio Grand Hotel ανοίγοντας μεταξύ τους έναν διάλογο ιστορίας και πολιτισμού που προσέφερε ένα μοναδικό θέαμα στου κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού που δεν είναι συνηθισμένοι στην παρουσία αυτοκινήτων.

Το απόγευμα του Σαββάτου οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου Poseidonio Grand Hotel παρέθεσαν δεξίωση υποδοχής στα πληρώματα.

Το πρωί της Κυριακής η κατηγορία Touring πήρε εκκίνηση, κάνοντας τον γύρο του νησιού  για να εκτελέσει τη μία και μοναδική ειδική διαδρομή της ενώ οι συμμετέχοντες της κατηγορίας Regularity ακολούθησαν απολαμβάνοντας την μοναδικής ομορφιάς διαδρομή.

Το μεσημέρι της Κυριακής  ολοκληρώθηκε η εκδήλωση και πραγματοποιήθηκε η απονομή στους άξιους νικητές.

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ REGULARITY
No CREW CAR YEAR CAT PENALTY TOTAL
125 ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ MERCEDES BENZ 280SL 1969 F 9 9
118 CMC-ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΤΣΙΛΩΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ MORRIS MINI 1967 F 11 11
106 ΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΛΙΑΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ VOLKSWAGEN KARMANN GHIA 1958 E 16 16
 

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ TOURING

No CREW CAR YEAR CAT PENALTY  

TOTAL

27 ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΔΗΜΗΤΡΗΣ BMC WOLSELEY 16/60 B 1968 F 0 0
31 ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΗΛΙΑΣ PORSCHE 914 1970 F 0 0
34 ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΓΙΝΕΤΑ ΙΩΑΝΝΑ MERCEDES BENZ 250CE 1971 G 0 0

 

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας Poseidonio Grand Hotel, Melissa Kikizas, Car ‘n Motion και τους υπόλοιπους  υποστηρικτές μας, καθώς και  τον Δήμο Σπετσών και τις τοπικές Αρχές.

Τέλος, ευχαριστούμε την  Interamerican, η οποία μας στηρίζει σταθερά συμβάλλοντας στην ασφαλή και επιτυχή  διεξαγωγή των εκδηλώσεών μας.