Αποτελέσματα 5ου γύρου Πανελληνίου Drift

Άλλος ένας εντυπωσιακός αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε. Αυτή τη φορά η ΑΛΕΖ και η πίστα της Λιθακιάς φιλοξένησαν τους 34 οδηγούς της Pro και της SL. H διαδρομή α(ποτελείτο από 2 στροφές και είχε 3 drift zone καθώς δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη σωστή γραμμή. Νικητής της κατηγορίας PRO αναδείχθηκε ο Κορωνιός Γιώργος με το ανανεωμένο του 200SX RB25Det που δεν έκανε λάθη και οδήγησε πολύ μυαλωμένα ώστε να απολάυσει την υψηλότερη θέση του βάθρου.

2ος και πολύ εντυπωσιακός ήταν ο Τσέλος από τον Πύργο με το κτηνώδες RX8 των 600+ ίππων( AMG V8 compressor) ενώ την τρίτη θέση πήρε ο Ζιλιμπινάκης Νίκος που έκανε αγώνα δρόμο για να φτάσει από την Κρήτη στην πίστα και να αγωνιστεί. Την 4η θέση με πολύ επιδέξια οδήγηση κατέλαβε ο Σπυρόπουλος από την Καλαμάτα, ενώ ο Λεοντής με το καλύτερο πέρασμα στα qualification, μετά απο σκληρή μάχη με το Ζιλιμπινάκη με one more time, στη φάση των 8, κατετάγη 5ος.

Από κοντά και στον αγώνα αλλά και στο κυνήγι του τίτλου, στην 6η θέση έφτασε ο Τούντας με εντυπωσιακά περάσματα όλη τη μέρα. Ο Βασιλόπουλος από την Καλαμάτα αποτέλεσε άλλο ένα παράδειγμα ικανότατου οδηγού και έφτασε στην 6η θέση ενώ ο Ανδρέας Κάνδηλας αποτελώντας πλέον σταθερή αξία έκλεισε την 8άδα. Ο ανανεωμένος Δημητρόπουλος από την Αθήνα εμφανίστηκε με βελτιωμένο το αυτοκίνητό του και έφτασε μέχρι την 9η θέση. 10ος στην τελική κατάταξη βγήκε ο Χρυσανθόπουλος από την Πτολεμαίδα που προσέφερε εκληκτικά περάσματα στο κοινό. Πίσω του στην κατάταξη, ο Δρούγας από την Καλαμάτα που αγώνα με τον αγώνα εμφανίζεται βελτιωμένος και διεκδικεί πλέον στην Pro ότι καλύτερο. Για τον ¨Λιάρο” Στραβοπόδη τα λόγια είναι περιττά αφού εκτός του αγωνιστικού κομματιού που ξεχώρισε ήταν και πανταχού παρόν σε οργανωτικά θέματα συντονίζοντας τα του αγώνα.

Οι Ζαβραδινός, Κεφαλληνός και Κάνδηλας Γεώργιος έκλεισαν την 16άδα με πολύ όμορφα περάσματα κυρίως στα μονά, μαζεύοντας πολύτιμη εμπειρία για τη συνέχεια.
Η Street Legal εντυπωσίασε για άλλη μια φορά το κοινό με τους νέους και ωραίους οδηγούς της να οδηγούν εκπληκτικά και θεαματικότατα. Νικητής παρά την άτυχη και “εγκάρδια” στιγμή του στον τοίχο ήταν ο Ρουσόπουλος, αφήνοντας στη 2η θέση τον Γελαδά με το ΑΕ86. Ο Παυλόπουλος με το 350Ζ κατετάγη 3ος μετά από μάχη με τον τοπικό Σταμίρη, ενώ εντυπωσίασε και ο Μανής από την Κέρκυρα με τα πολύ καθαρά του περάσματα. Ο Νταγιαμάς με το SR20 KP60 έφτασε μέχρι την 6η θέση, ενώ ο φευγάτος Παπαδάτος ανέβηκε μέχρι την 7η θέση ακολουθούμενος από τον Φαραό, που ήταν και ο τελευτάιος οδηγός που βαθμολογήθηκε.
Συγχαρητήρια αξίζουν όλοι οι οδηγοί αλλά και το θερμό κοινό που χειροκρότησε και έκατσε μέχρι την απονομή για να χειροκροτήσει τους διακριθέντες.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον 6ο αγώνα της Κοζάνης στις 24-25/9.