Αποχωρεί ο Rosberg και “καταρρέει” η μεταγραφική περίοδος

Μετά την είδηση βόμβα πως ο Nico Rosberg αποχωρεί από την F1 έχει επέλθει μια πραγματική σύγχυση στη Μεταγραφική Περίοδο της F1, με μεγάλο ερωτηματικό ποιος θα οδηγήσει στο πλάι του Lewis Hamilton το 2017.

Η πρώτη διαρροή μίλαγε για τον Sebastian Vettel ο οποίος όμως δήλωσε ότι δεν αφήνει την Ferrari. Σειρά είχε το όνομα του Fernano Alonso ο οποίος κι αυτός με την σειρά του δήλωσε ότι δεν αφήνει την McLaren.

Δυστυχώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και έτσι η Mercedes πρέπει να λύσει άμεσα το ζήτημα οδηγού ώστε να προετοιμαστεί για τη νέα σεζόν.

Οι τελευταίες φήμες μιλούν για τον Valtteri Bottas αλλά υπάρχουν ζητήματα με την χορηγία της Martini στη Williams. Η πρόταση της Mercedes στη Williams, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, είναι ο Pascal Wehrlein και μια γενναία έκπτωση στην παροχή κινητήρων το 2017. Δυστυχώς όμως το σκεπτικό η βρετανική ομάδα να έχει δύο νέους και άπειρους οδηγούς δεν είναι κάτι που το θέλει, αφού χαλάει το προφίλ της εταιρείας.

Εμείς βλέπουμε ως λύση τον Felipe Massa ή τον Jenson Button οι οποίοι έχουν τα απαραίτητα βιογραφικά με την ανάλογη εμπειρία.