Απάντηση του Επαμεινώνδα Φατούρου στις συκοφαντίες του ΔΣ της ΟΜΑΕ

Απάντηση προς το ΔΣ της ΟΜΑΕ εξέδωσε το μέλος της Εξελεκτικής Επιτροπής ΟΜΑΕ κ. Επανμεινώνδας Φατούρος. Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή:

Κύριοι,

 Με μεγάλη έκπληξη και απογοήτευση εγώ προσωπικά και τα δύο μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής διαβάσαμε την ανακοίνωση του απερχόμενου ΔΣ της ΟΜΑΕ που αφορά τις απαντήσεις-αναφορές (και όχι καταγγελίες) που έγιναν προς  τους Δημόσιους φορείς και  εσάς, στους οποίους η διοίκηση της ΟΜΑΕ πρωτοκατηγόρησε το έργο  της Εξελεγκτικής επιτροπής σαν «αόριστο» και «ανακριβές» .Ήταν προφανής η  υποχρέωση μας να απαντήσουμε, κυρίως σε εσάς.

 

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι :

 1)Η εξελεγκτική επιτροπή δεν αμφισβήτησε ποτέ τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης και ουδέποτε έκανε προσφυγή κατά του κύρους της.

 2)Είναι σύννομη και εμπεριστατωμένη  η έκθεση της εξελεγκτικής (με τις πραγματικές διαπιστώσεις και τα παραστατικά) και η Γενική Συνέλευση δεν απορρίπτει την έκθεση απλά κατά την κρίση  της απαλλάσσει το ΔΣ από την ευθύνη των οικονομικών πεπραγμένων του 2015.

Η έκθεση ισχύει και την εγκυρότητα αυτής θα την κρίνει το Ελεγκτικό Συμβούλιο που θα διενεργήσει τον έλεγχο.

 3)Για την αναφορά της επιστολής ότι με ενέργειες δικες μου δεν υπήρξε έλεγχος για την περίοδο της διοικούσης που συμμετείχα, απλά σας επισυνάπτω την έκθεση της τότε Εξελεγκτικής που υπάρχει και στο αρχείο της ΟΜΑΕ ώστε να αντιληφτείτε ότι είναι  απόλυτα ψευδές και συκοφαντικό  ότι «φρόντισα»  να μην γίνει έλεγχος της περιόδου που συμμετείχα στην Διοικούσα και ειλικρινά εντυπωσιάζομαι για το που μπορεί να φτάσει το θράσος ανθρώπων που κάθισα μαζί τους στο ίδιο τραπέζι και στήριξα..

 4)Η σημερινή διοίκηση εφαρμόζει και επικαλείται ένα καταστατικό που :

    α) Ο κ. Μιχελακης και ο κ.  Μεσημέρης σε επιστολή τους προς την ΓΓΑ και τα σωματεία την 2/5/2014 ζητάνε την τροποποίηση του (επισυνάπτεται)

    β) Τα  ίδια άτομα την ημέρα των εκλογών του 2014 δεσμεύτηκαν ενωπιον όλων για την τροποποίηση του.

    γ) Η ΓΓΑ έντονα και επανειλημμένα έχει ζητήσει την τροποποίηση του καταστατικού και την εναρμόνιση του με τον αθλητικό νόμο και κινδυνεύουμε με την αφαίρεση της αθλητικής αναγνώρισης   λογω της αδιαφορίας της διοίκησης της ΟΜΑΕ.

 5) Για το εάν η διοίκηση της ΟΜΑΕ θα έπρεπε να κάνει οικονομικό απολογισμό και η εξελεγκτική επιτροπή τον απαραίτητο έλεγχο προς ενημέρωση του σώματος και των υποψηφίων για το χρέος που πιθανώς θα επωμιστούν, σας επισυνάπτω τρεις προσκλήσεις αρχαιρεσιών άλλων Ομοσπονδιών.

Νομίζω πως είναι απόλυτα κατανοητό ότι είναι υποχρεωτικό τα σωματεία – μέλη να γνωρίζουν την οικονομική κατάσταση της Ομοσπονδίας και οι υποψήφιοι ποιο ταμείο θα παραλάβουν.

Θα πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί η απερχόμενη διοίκηση  αποφεύγει να δηλώσει την καθαρή ταμειακή θέση της Ομοσπονδίας.

 Δυστυχώς προσωπικά, μετά τον τραμπουκισμό ,τις απειλές. τις ύβρεις που έχω δεχτεί μέχρι σήμερα, έρχεται να συμπληρώσει το επίπεδο τους μια επαίσχυντη επιστολή που έχει μοναδικό σκοπό την προσβολή και την συκοφάντηση της προσωπικότητας μου.

Σε αυτήν απαντώ με τα στοιχεία που σας παραθέτω επιφυλασσόμενος για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου για την συκοφαντική δυσφήμηση που δέχομαι από ένα απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο προς όφελος τους εν όψει των επικείμενων εκλογών.

  Ευχαριστώ

    Επαμεινώνδας Φατούρος

    Αρχιτέκτων Μηχανικός

ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ 2

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ Β

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ Γ

ΧΑΡΤΙ ΜΑΝΩΛΗ