Αντώνης Σταφυλοπάτης : Πάμε να περάσουμε καλά στην Πορταριά

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του, αλλά Πρωτάθλημα χωρίς ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ δεν γίνεται!
Παρά του ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων θέλει ακόμη δύο αγώνες, βρίσκεται σε πλήρη δράση και παραμένει αναμφίβολα  ένας ιδιαίτερα δημοφιλής θεσμός που προσελκύει πάντα πολλές συμμετοχές και πολλούς θεατές σε κάθε αγώνα. Ο 7ος γύρος του φετινού Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στο όμορφο Πήλιο και την πάντα φιλόξενη Πορταριά, όπου εδώ και 37 συνεχή χρόνια υποδέχεται την ομώνυμη Ανάβαση στις 23-24 Σεπτεμβρίου.

Ο Αγώνας ήδη έχει πάρει τον χαρακτήρα του Μεγάλου Τελικού αφού πραγματικά στις περισσότερες κατηγορίες η υπόθεση τίτλος είναι ανοιχτή.

Στην Formula Saloon και στην Formula Saloon Turbo 2 συμμετέχει και ο Αντώνης Σταφυλοπάτης. Ένας οδηγός που έχει κερδίσει με την πορεία του, τον τίτλο του “τζέντλεμαν”.

Το automotopatras.gr μίλησε με τον κ. Αντώνη που μας περιέγραψε πως θα ήθελε να περάσει το Σαββατοκύριακο του Αγώνα καθώς θεωρείται εντός έδρας για τον Βολιώτη οδηγό.

“Η αλήθεια είναι πως το πρώτο μέλημα μου είναι να περάσουμε καλά μαζί με τους συναθλητές μου. Το βουνό να γεμίσει κόσμο και ο συναγωνισμός να είναι έντονος ώστε να δημιουργήσει θέαμα. Καλή είναι η νίκη αλλά το βασικό είναι να περνάμε όμορφα και να ευχαριστιόμαστε την οδήγηση.

Όσο αφορά το Πρωτάθλημα όντως είμαι μέσα στους στόχους που είχα θέση από την αρχή της χρονιάς και αυτό με ικανοποιεί ιδιαίτερα. Αν εξαιρέσουμε τον τελευταίο αγώνα στον Ομαλό όπου εγκατέλειψα από μια μηχανική βλάβη, όλα έχουν κυλήσει ομαλά, σε μια κατηγορία με πολύ έντονο συναγωνισμό.

Εύχομαι με αρωγό τον καλό καιρό να γίνει ένας όμορφος αγώνας, αφού αν και δεν έχουν κλείσει ακόμα οι συμμετοχές οι πληροφορίες μιλούν για σχεδόν 120.”

 

 

Η 37η Ανάβαση Πορταριάς ¨AEGEAN Kαραλής¨ διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο «Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου» (Λ.Α.ΒΟΛΟΥ) και ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Περιφερειακής Ενότητας Ν. Μαγνησίας και του Δήμου Βόλου – Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ) που κάθε χρόνο είναι αρωγοί στην προσπάθεια του Σωματείου.