Αντώνης Κορφιάτης : “Δεν ξεχνώ”

Με πραγματικά πολύ μεγάλη συγκίνηση θα αναδημοσιεύσουμε τις πιο κάτω γραμμές, δια χειρός “HERBY” όπου πριν λίγες ώρες δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι όπου αυτός ο άνθρωπος ήταν Πατρινός και πέρασε μέσα από την οικογένεια του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού :

” Ο Αντώνης Κορφιάτης ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του ΑΟΠ (Αγωνιστικός Όμιλος Πατρών) και θεωρείτο ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της δεκαετίας του ’70 και του ’80. Συμμετείχε σε αγώνες του πανελλήνιου πρωταθλήματος αναβάσεων
ο οποίος διέπρεπε αντίστοιχα στους αγώνες ταχύτητας. Είχε καταφέρει να κατακτήσει πέντε πανελλήνια πρωταθλήματα αναβάσεων και μάλιστα συνεχόμενα,
Υπήρξε οδηγός κυρίως «ασφάλτινων» αγώνων, αναβάσεων και σιρκουί. συμμετείχε και σε αγώνες ράλυ, τόσο ως οδηγός όσο και σαν συνοδηγός και μάλιστα αναγνωρισμένων χειριστών, όπως ο Γιώργος Ραπτόπουλος με τον οποίο μοιράστηκαν την 911 του Ο.Τ.Ε. σε Βαλκανικό ράλυ (1971) όσο και Audi στο «Ακρόπολις».
Μελετηρός, προσεκτικός και ταχύς πίσω από το τιμόνι

Όσοι συναθλητές του τον γνώρισαν από κοντά, περιγράφουν ένα ωραίο άνθρωπο και ένα καλό φίλο που κέρδιζε το σεβασμό όλων για τη μεθοδικότητα και την ταχύτητά του, ενώ μοιραζόταν τα πάντα με τους υπόλοιπους οδηγούς αγώνων τις γενιάς του, ιδιαίτερα στις δημοφιλείς και γεμάτες «χρώμα» αναβάσεις της εποχής που τόσο αγαπούσε. ”