Ανέβηκε βάθρο ο Χατούπης στην “Πρεμιέρα”

Ο Αθλητής της ΦΙΛΜΠΑ Σταύρος Χατούπης έκανε “πρεμιέρα” με το νέο του OPEL CORSA B KIT CAR στις επίσημες διοργανώσεις. Η εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στην Ανάβαση Ριτσώνας που ήταν και ο πρώτος γύρος για το Πρωτάθλημα Αναβάσεων του 2016.

Το Σάββατο ο Σταύρος έκανε τα δύο σκέλη των Δοκιμών χωρίς κανένα πρόβλημα “ψάχνοντας” το αμάξι αλλά και τις ιδανικές ρυθμίσεις με το ήλιο να ευχαριστεί όλους τους οδηγούς.

Την Κυριακή του αγώνα ο καιρός άλλαξε ριζικά και τα 2 σκέλη έγιναν υπό βροχή, με τους οδηγούς να προβληματίζονται αρκετά. Δυστυχώς ο Σταύρος με μια λανθασμένη επιλογή ελαστικών στο πρώτο πέρασμα έχασε πολύτιμο χρόνο, κάτι όμως που τον “δίδαξε” και έτσι στο δεύτερο σκέλος ανέβηκε με σωστό set up ανακτώντας θέσεις.

Το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε την προσπάθεια του Πατρινού οδηγού αφού το τρίτο σκαλί του βάθρου της Α7 είναι πλέον γεγονός στην πρώτη εμφάνιση του αυτοκινήτου σε επίσημο αγώνα.

Ο Σταύρος θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς του : PPG HELLAS, ΦΙΝΟΜΑΣΙΝ – ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ (SATA,RUPES,SIKA), το μηχανικό του Βασίλη Ντέρμα και το automotopatras.gr. Ακόμα ευχαριστεί τους Αποστόλη Θεο, Κίμωνα Θεό και Σπύρο Γρηγορατο αφού μετά την ατυχία του Κίμωνα, παρέμειναν και βοήθησαν στο service του αυτοκινήτου.