Αναβολή και για τον 1ο Αγώνα του Kart

Δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καθόλου καλά η χρονιά αφού από τους μέχρι σήμερα ανακοινωθέντες Αγώνες έχουν αναβληθεί όλοι.

Αυτή τη φορά η κύβος ερρίφθη για τον 1ο Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Kart, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο Καρτόδρομο.

Πιο κάτω ακολουθεί η ανακοίνωση από την Οργανωτική Επιτροπή, αν και οι πληροφορίες μιλούν για “έξωθεν δάκτυλο” με επίσημη και επώνυμη καταγγελία που στόχο είχε την σύμβαση μεταξύ του Δήμου Ωροπού και της μισθώτριας εταιρείας του χώρου.

—————————————————————————————————–

 

Η ΑΛΑ, η ΑΡΤΕΜΙΣ και η ομοσπονδία, ενεργώντας σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του αθλητικού νόμου, ζήτησαν από την περιφέρεια Αττικής την έκδοση άδειας τέλεσης του αγώνα προσκομίζοντας τα απαραίτητα έγγραφα δηλαδή την άδεια λειτουργίας αθλητικής εγκατάστασης σε ισχύ και την έγκριση του αγώνα από την ΟΜΑΕ.

Η απάντηση που έδωσε η περιφέρεια Αττικής είναι η εξής:

……σας γνωρίζουμε ότι δε μπορούμε να προχωρήσουμε στην έκδοση σχετικής άδειας διεξαγωγής αθλητικής συνάντησης, δεδομένου ότι δεν προσκομίστηκε κανένα παραχωρητήριο από τον ιδιοκτήτη της αθλητικής εγκατάστασης….

Η υπόθεση αστικής αντιδικίας μεταξύ του ιδιοκτήτη του χώρου Δήμου Ωρωπού και της μισθώτριας εταιρίας Μιχαλόπουλος-Καμιτσάκης ΕΠΕ, ελπίζουμε να λήξει σύντομα.

Κατόπιν αυτού, δυστυχώς ο αγώνας αναβάλλεται. Λυπούμαστε ιδιαίτερα για την αναστάτωση και ζητάμε συγνώμη από οδηγούς, γονείς και ομαδάρχες.

Επισυνάπτουμε την επιστολή της ΟΜΑΕ προς την περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Ωρωπού.

Από την οργανωτική επιτροπή