Το 9ο Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας «Θανάσης Χαρμάνης»

Για 9η συνεχή χρονιά οι Λέσχες ΦΙΛ.Π.Α. και Σ.Ι.Σ.Α. συνδιοργανώνουν το «Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας», που φέτος θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Μαρτίου 2018 στην Πελοπόννησο και είναι αφιερωμένο στην μνήμη του «μεγάλου απόντα» Θανάση Χαρμάνη.

Πρόκειται για το πρώτο «μεγάλο» Regularity Rally της χρονιάς, το οποίο προσμετρά στα Πρωταθλήματα των ΦΙΛ.ΠΑ και Σ.Ι.Σ.Α. καθώς επίσης και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότερες από 60 αγωνιζόμενοι με πολύ αξιόμαχα ιστορικά αυτοκίνητα, σε κλασσικές «ειδικές» & απαιτητικές «απλές» διαδρομές στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου με διανυκτέρευση στην Καλαμάτα.

Δεκτά να συμμετάσχουν είναι πληρώματα με ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής έως 31/12/1987 για τα οποία έχει εκδοθεί Πιστοποιητικό Αναγνώρισης FIVA ή FIA, καθώς και αυτοκίνητα ιστορικού ενδιαφέροντος πού ανήκουν στην κατηγορία «potentially historic» της FIVA, κατασκευής 1/1/1988 – 31/12/1997.

Οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα επιλογής μεταξύ δύο κατηγοριών: της «Κόκκινης» κατηγορίας με ΜΩΤ έως 50 χιλιόμετρα και της «Πράσινης» κατηγορίας με ΜΩΤ έως 46 χιλιόμετρα σε επιλεγμένες «ειδικές» διαδρομές.

Στο «9ο Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας» θα ξεκινήσει και ο θεσμός που έχει προαγγελθεί με την προκήρυξη του Πρωταθλήματος Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ, η νέα κατηγορία «Master Trophy», στην οποία δεν επιτρέπεται χρήση ηλεκτρονικών οργάνων πλην του κοντέρ του αυτοκινήτου και του κλασσικού χειροκίνητου χρονομέτρου.

Παράβολο Συμμετοχής για διμελές πλήρωμα με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο: Μέλη 300€, Μη Μέλη 320€
Μειωμένο Παράβολο για δηλώσεις συμμετοχής έως 12/2/2018, ώρα 21:00: Μέλη 260€, Μη Μέλη 280€

Το παράβολο συμμετοχής περιλαμβάνει:
α) έξοδα & έντυπα του αγώνα,
β) μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο «Elite» (http://elite.com.gr/en/)στη Καλαμάτα,
γ) συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις του αγώνα και στην δεξίωση απονομής επάθλων,
δ) ασφάλεια αστικής ευθύνης προς τρίτους.

Για πληροφορίες και τον Ειδικό Κανονισμό μπορείτε να ενημερώνεστε από τις γραμματείες και τις ιστοσελίδες των δύο λεσχών www.philpa.gr και www.sisa.gr και από την σελίδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ε.Ο. ΦΙΛ.ΠΑ στο facebook και στην διεύθυνση: https://www.facebook.com/p.p.f.2018

Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής