Συνεχίζει στα βάθρα ο Σπύρος Κολόκας για το TRC

O 5oς αγώνας του TRC ( Τimed Rally Challenge) πραγματοποιήθηκε στις Καρυές Σπάρτης  24 Σεπτέμβρη  2017 από την Λ.Α.Σπάρτης σε συνεργασία με την Α.Λ.Α.Κορινθίας με 46 Συμμετοχές.

Ο “δικός μας” Σπύρος Κολόκας συνέχισε με μια πολύ καλή εμφάνιση την συλλογή των βαθμών, αφού τερμάτισε στην τρίτη θέση της κλάσης του και συνεχίζει να προηγείται στον Βαθμολογικό Πίνακα για το Έπαθλο του θεσμού και μάλιστα χωρίς Δοκιμές αφού το Σάββατο  οικογενειακές υποχρεώσεις τον κράτησαν μακριά από το μπάκετ.

Ο οδηγός από την Ζαχάρω γύρο με τον γύρο βελτίωνε τον χρόνο του με αποτέλεσμα αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα.

Ο Σπύρος θέλει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τον έχουν στηρίξει σε όλη του την προσπάθεια, όπου χωρίς την βοήθειά τους η συμμετοχή στο έπαθλο θα ήταν αδύνατη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εταιρείες : Σάσσαλος Dynocenter – optical gallery Τερζής Γιώργος – Τερζής ζωοτροφές –  Esquina cafe Ζαχάρω – Barcode Ζαχάρω -WIND Ζαζάρως – BizzareStickers – Lukoil Lubricants. Επίσης στην Koufos Racing Team που είναι δίπλα μου σε όλους τους αγώνες και φυσικά στον Δημητρη τον Δημητροπουλο για την παραχώρηση του αυτοκινήτου, αλλά και στο automotopatras.gr που είναι ο χορηγός επικοινωνίας μου.

Oριστικά Αποτελέσματα Τimed Rally Challenge

Γενική Κατάταξη 

Κατάταξη ανά κλάσεις