4ος Αγώνας Rotax Max Challenge: Αποτελέσματα

Η αυλαία για το Rotax Max Challenge έπεσε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στην πίστα καρτ Αφιδνών “Kartodromo”, με τον τελευταίο γύρο του θεσμού για τη φετινή χρονιά.

Ο 4ος και τελευταίος γύρος του δημοφιλούς Rotax Max Challenge, διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) και συγκέντρωσε 48 συμμετοχές, με τους οδηγούς να χωρίζονται σε 4 επιμέρους κατηγορίες, τις Micro Max, Junior Max, Senior Max και DD2 Max, ανάλογα με την ηλικία τους ή τον τύπο καρτ που οδηγούσαν.

Στην Κατηγορία Micro Max όπου συμμετείχαν οι μικρότεροι αθλητές του αγώνα, νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Λάντζης (Chatzis Racing Team, FA) που κατέκτησε και τον τίτλο της κατηγορίας. Στη δεύτερη θέση του Β’ Τελικού βρέθηκε ο Στυλιανός Πετρίδης (Chatzis Racing Team, FA) με μικρή διαφορά από το νικητή, ενώ την τριάδα της Κατηγορίας συμπλήρωσε ο Σπύρος Τσιμιδάκης (Maitos Racing Team, Kosmic). Στην Junior Max, νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Ντέκας (Dekas Racing Team, Tony), με τον Διονύση Λιβέρη (Ray Motorsport, Tony) να ακολουθεί και τον Σωτήρη Αθανασόπουλο (Chatzis Racing Team, FA) να τερματίζει στην τρίτη θέση, αποτέλεσμα που πάντως του εξασφάλισε τον τίτλο της Κατηγορίας.

Όσον αφορά στη Senior Max, η νίκη κατέληξε στα χέρια του Χρήστου Σαγανά (Saganas Team, FA), ο οποίος επικράτησε στον Β’ Τελικό, με τους Γιώργο Καρακούλα (Kartworks, Tony) και Φίλιππο Καλέση (PRT Motorsport, Tony) να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα. Τέλος, στην DD2 Max ο Χρήστος Οικονόμου (Chatzis Racing Team, FA) έφτασε στη νίκη, εμπρός από τους Δημήτρη Βασιλέρη (PRT Motorsport, Tony) και Σταύρο Κοντό (CRG Hellas, CRG). Μάλιστα, ο τελευταίος επικράτησε στην DD2 Masters, στην επιμέρους κατάταξη της οποίας τον ακολούθησαν οι “Lazer” (Speed Park Racing Team, Formula K) και Γιώργος Βασιλόπουλος (PRT Motorsport, Tony).

Σημειώνουμε, πως τα αποτελέσματα στην Senior Max παραμένουν προσωρινά, καθώς εκκρεμεί το αποτέλεσμα ένστασης στο καρτ του Χρήστου Σαγανά.

Αποτελέσματα