4ο WILD TERRAIN Πάτρας : Αποτελέσματα

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το  4o Wild Terrain στην περιοχή της Βλασίας που διοργάνωσε η Λέσχη 4χ4 Πάτρας “Skarta Ekato”.

Οι 24 οδηγοί είδαν την σημαία εκκίνησης την Παρασκευή στον Μόλο της Αγ. Νικολάου όπου είχε γεμίσει με κόσμο που απόλαυσε τα “θηρία”. Την επόμενη μέρα το σκηνικό μεταφέρθηκε από το κέντρο της Πάτρα στην περιοχή της Κάτω Βλασσίας όπου από νωρίς το πρωί τα εκτός δρόμου οχήματα έπεσαν στην μάχη των Ειδικών Διαδρομών.

Η Οργανωτική Επιτροπή κατά γενική ομολογία έδωσε τον καλύτερό της εαυτό διοργανώνοντας έναν Αγώνα που θα θυμούνται για πολύ καιρό ακόμα όλα τα πληρώματα. Η χάραξη είχε 4 Ειδικές Διαδρομές αρκετά απαιτητικές κάτι που αποδείχθηκε απολαυστικό για τους περισσότερους και θεαματικό για τους θεατές.

Το θέαμα στην κυριολεξία έκοβε την ανάσα καθώς τα 4χ4 προσπαθούσαν να περάσουν τα εμπόδια και τις δυσκολίες ώστε να φτάσουν όσο πιο γρήγορα στον τερματισμό της κάθε ειδικής.

Τα “θηρία” όργωσαν στην κυριολεξία τις εκτός δρόμου διαδρομές και προσέφεραν πλούσιο θέαμα για τους πάνω από 1000 θεατές που έδωσαν το παρόν και χειροκρότησαν την προσπάθεια των πληρωμάτων.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος τα αποτελέσματα, δυστυχώς δεν τα έκρινε το χρονόμετρο, αλλά οι ποινές που ήταν αρκετές για τα πληρώματα. Κάτι όμως που το γνωρίζουν και είναι μέσα στο παιχνίδι.

Ξεκινώντας από την «μικρή» κλάση ENTRY-33 οι Τσουλακίδης – Πανταγιάς ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου αφήνοντας στο δεύτερο τους Κελάρη – Δημούλη και στο τρίτο τους Παπαδάτο – Παλύβο.

Στην ENTRY 33+ οι Πανταζάκος – Γκιαούρης πρόσεξαν και αυτό τους έστεψε νικητές. Δεύτεροι τερμάτισαν οι Λαζανάς – Κατσογριδάκης και τρίτοι οι Βράκας – Λυσιγάκης.

Ξεκινώντας από την μικρή κλάση της Wild Terrain (WT-36) μετά από έναν πολύ δύσκολο αγώνα οι Αθανασόπουλος – Αθανασόπουλος έκαναν ότι ήταν αρκετό και πήραν την νίκη. Δεύτεροι τερμάτισαν οι Τζουβάρας – Πάκος ενώ στο τρίτο σκαλί ανέβηκαν οι Στεργίου – Πριόνας.

Στην WT-40  την νίκη πήραν οι Νταής – Ξάνθος αφού οι Σαρανταυγάς – Θεοδώρου δεν κατάφεραν να τερματήσουν.

Στην WT-40+ οι Κοκκολάκης – Μιχαλόπουλος έκαναν να φαίνεται η νίκη πολύ πιο εύκολη από ότι ήταν στην πραγματικότητα βάση χρόνο. Αυτό βέβαια οφείλεται στις σχεδόν ελάχιστες ποινές που δέχθηκε το πλήρωμα. Δεύτεροι τερμάτισαν οι Ντάγκας – Τσέλιος που ξεσήκωσαν τους θεατές με τα περάσματά τους. Τρίτοι τερρμάτησαν οι Τσουράκης – Κουτσοδόντης.

Μετά το τέλος ακολούθησαν οι απονομές σε γνωστή ταβέρνα στο χωριό Μετόχι όπου νικητές και ηττημένοι μια αγκαλιά  έδωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο Αγώνα.
Τα συναισθήματά μας ποικίλα. Σίγουρα ήταν μια εμπειρία που ζήσαμε από κοντά διαφορετική από όλες τις άλλες. Το μόνο σίγουρο ότι μας εξέπληξε το κλίμα αλλά και η ανταγωνιστικότητα. Παρά τις “δύσκολες” Ειδικές Διαδρομές οι “γκρίνιες” ήταν ελάχιστες και σχεδόν όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι με το χαμόγελο στα χείλη αφού είχαν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό και το απόλαυσαν. Σίγουρα και στον επόμενο θα είμαστε εκεί.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο την Λέσχης 4χ4 Πάτρας Κωνσταντίνο Μπιρμπίλη τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Νίκο Πλιάκα και όλο το ΔΣ της Λέσχης για την συνεργασία και την βράβευσή μας.

Μέγας Χορηγός : ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ

Χορηγοί : PSICTOTHERMIKI – AXAIKO XORIATIKO – TUFF – XTRACK BARLOS – ANDREATOS PACKAGING

Χορηγοί Επικοινωνίας : automotopatras.gr , SKAI Πάτρας 89.4 , Μελωδία FM 100.4 , SPORT 24 104.1 , PALMOS 103.7