Το 40ο Ράλλυ Κρήτης με απίστευτες παροχές

Ο ΑΟΚρητης διοργανώνει το επετειακό 40ο Ραλλυ Κρήτης στις 31 Μαρτίου και 01 Απριλίου και ανοίγοντας την αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ασφάλτινων Ραλλυ σε ένα αγωνιστικό διήμερο με συναρπαστικές ειδικές διαδρομές!
Τα δυνατά σημεία του αγώνα είναι η νυχτερινή ειδική του Σαββάτου και η χρήση gps tracking στα αγωνιστικά αυτοκίνητα, αυξάνοντας την ασφάλεια των αγωνιζόμενων και ταυτόχρονα δίνοντας LIVE πληροφορίες θέσης του αγωνιστικών στους θεατές.
Σας θέλουμε όλους κοντά μας για να γιορτάσουμε τον 40ο αγώνα μας!

Οι παροχές προς τα πληρώματα που προέρχονται ΕΚΤΟΣ Κρήτης περιλαμβάνουν:


50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια μέσω της εταιρίας ΑΝΕΚ BLUESTAR.


Δωρεάν παράβολο συμμετοχής στον αγώνα. (Κάθε πλήρωμα θα πληρώσει μόνο το παράβολο 80 ευρώ προς την ΟΜΑΕ κατά τη δήλωση συμμετοχής).


✔ Δωρεάν διαμονή για Παρασκευή και Σάββατο του αγώνα, μέχρι 4 άτομα κάθε ομάδα.

Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο στα εξής τηλέφωνα:
Σημαιουδάκης Αντώνης μέλος της Οργανωτικής επιτροπής στο 6973798941 και με τη γραμματεία του αγώνα Αγγουράκη Ελένη στο 6976897007 για να γίνουν κρατήσεις ώστε να μην υπάρξει δυσκολία με τη διαθεσιμότητα των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, καθώς ο αγώνας είναι μια εβδομάδα πριν το Πάσχα και θα υπάρχει αυξημένος αριθμός κρατήσεων.