3ος Αγώνας Πρωταθλήματος Drift

Η συνέχεια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift θα δοθεί την Κυριακή 21 Μαΐου, με μια σημαντική αλλαγή να αφορά στην αλλαγή τοποθεσίας του αγώνα που θα διεξαχθεί στην πίστα καρτ “Drive Park” στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, αντί για την Κοζάνη που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Το 4o Drift ΣΜΑΚ αποτελεί τον 3ο γύρο του Πρωταθλήματος Drift και ταυτόχρονα, θα αποτελέσει τον πρώτο γύρο του Επάθλου Drift Βορείου Ελλάδος. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει o Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης, που όπως ανακοίνωσε προέβη στην αλλαγή τοποθεσίας, λόγω της ακαταλληλότητας του  ασφαλτοτάπητα στην καθιερωμένη τοποθεσία της Κοζάνης.

Το πρόγραμμα του αγώνα θα ξεκινήσει με τον Διοικητικό και Τεχνικό έλεγχο στις 09:00, ενώ στη συνέχεια η πίστα θα είναι διαθέσιμη για ελεύθερα περάσματα. Στις 12:00 θα ξεκινήσουν τα βαθμολογημένα περάσματα για τις κατηγορίες PRO και Street Legal και ο αγώνας θα κορυφωθεί το απόγευμα, καθώς οι μάχες αποκλεισμού με τα διπλά περάσματα θα ξεκινήσουν στις 16:30.

Το παράβολο συμμετοχής είναι 120€ στην κατηγορία PRO και 80€ στην κατηγορία Street Legal, ενώ δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 8 Μαΐου μέχρι και τη Δευτέρα 15 Μαΐου.