3η ΑΝΑΒΑΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ»

Η αυτοκινητιστική Λέσχη Ζακύνθου μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ διοργανώνει την 3η ΑΝΑΒΑΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ» η οποία θα διεξαχθεί την 16 και 17-4-2016 σε διαδρομή μήκους 2,5 km και σε Τμήμα της Ε. Ο Κατασταρίου – Βολιμών.
Ο αγώνας, όπως και της προηγούμενης χρονιάς, είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Διονύση ΚΟΡΩΝΙΟΥ, παλιού αγωνιζομένου σε αγώνες αναβάσεων στους οποίους συμμετείχε με OPEL MANDA, ZASTAVA YUGO (ΠΕΡΑΤΙΝΟΥ), LΑNCIA DELTA INTEGRALE, OPEL MANDA (TSAF) μέχρι το 1989 όπου και σταμάτησε την ενεργό του δράση.
Στη συνέχεια συμμετείχε στους αγώνες αυτοκινήτου βοηθώντας-συμβουλεύοντας τον γιό του ΚΟΡΩΝΙΟ Γεώργιο που συμμετείχε σε αγώνες KART, στο ενιαίο πρωτάθλημα με SEAT LEON και ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ μέχρι το 2008 όπου συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χωμάτινων SPRINT.
Ο Διονύσης είχε ξεκινήσει την δεκαετία του 1980 την διαδικασία για την δημιουργία Λέσχης Αυτοκινήτου στη Ζάκυνθο, προσπάθεια που δεν απέδωσε. Όταν τελικά το 2002 δημιουργήθηκε η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ζακύνθου, ήταν από τους θερμότερους υποστηρικτές της κίνησης αυτής μιας και ήταν το όνειρό του, όπως και όνειρο του ήταν η πραγματοποίηση αγώνα ΑΝΑΒΑΣΗΣ στη Ζάκυνθο.
Η ειδική διαδρομή, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΝΑΒΑΣΗΣ, είναι μια ασφαλή, όμορφη και τεχνική ειδική διαδρομή με καλό οδόστρωμα και είμαστε βέβαιοι ότι θα την απολαύσουν όλοι οι συμμετέχοντες στον αγώνα..
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 6937104158 με τον Πρόεδρο ΠΑΠΑΔΑΤΟ Ρένο και στο 6977689423 με τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπή ΤΥΡΟΓΑΛΑ Κων/νο, ή στο e-mail: alez@hotmail.gr, kostas_tiro@hotmail.gr .

Καλούμε όλους και όλες να απολαύσουν μια υπέροχη ειδική διαδρομή και τους παρακαλούμε να σέβονται τις υποδείξεις των υπευθύνων, για την δική τους ασφάλεια.

Για οποιαδήποτε πληροφορία θα εκδοθεί νέο δελτίο τύπου.