Με 34 Συμμετοχές το 12o Ράλλυ Δαναών

Με σημείο αφετηρίας το Kαφέ «Ενόδιον» (Δερβενάκια), όπου θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός-τεχνικός έλεγχος (09:00-10:30), θα εκκινήσει το 12ο Ράλλυ Δαναών, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 11:00. Οι συμμετέχοντες  θα καλύψουν σε 2 ημέρες συνολικά περίπου 305 χιλιόμετρα, με 14-15  Ε.Δ.Α (πολλαπλές  χρονομετρήσεις) με Μ.Ω.Τ έως 50χλμ/ώρα.

Το 12ο Ράλλυ Δαναών θα ξεκινήσει από τις ιστορικές, γραφικές διαδρομές του Δήμου Άργους-Μυκηνών, θα φτάσει στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας (Πάρνωνας, υψόμετρο 1415 μ.), και μηδενίζοντας το υψόμετρο θα καταλήξει στην παραθαλάσσια Νέα Κίο, από όπου και θα συνεχίσει την επόμενη ημέρα, για να “σκαρφαλώσει” στο όρος Αρτεμίσιο, και να τερματίσει στο ιστορικό κέντρο του Άργους με θέα το Κάστρο, το Βυζαντινό Μουσείο και τους Στρατώνες “Καποδίστρια”, όπου θα γίνει το γεύμα και η απονομή επάθλων.

Οι απαιτητικές οδηγικά regularity διαδρομές στα Α. Δολιανά, Πάρνωνα, Καστάνιτσα, Σίταινα, Χάραδρο θα ικανοποιήσουν την κατηγορία regularity και θα ενθουσιάσουν την κατηγορία trophy tour, που θα κινηθεί σε πιο χαλαρό ρυθμό απολαμβάνοντας τα φθινοπωρινά τοπία και χρώματα.

Τα πληρώματα θα έχουν να επιλέξουν για την διανυκτέρευση τους  ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής Ν. Κίου, από τα οποία η Οργανωτική Επιτροπή θα εξασφαλίσει  προσφορές.

Oι χρονομετρήσεις  των Ε.Δ.Α θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου (0.1) από τον AC3 και η έκδοση και  άμεση ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο από την sportstiming.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ