29ο ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ “ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ” 26 & 27 Νοεμβρίου 2016 – ΝΑΥΠΛΙΟ

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 έπεσε η σημαία του τερματισμού του «29ου Χειμερινού Ράλλυ ΦΙΛΠΑ- ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ» το οποίο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ναύπλιο.

Η εκκίνηση των 59 συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου από τον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή  και τα πληρώματα κατευθύνθηκαν προς τον Ισθμό της Κορίνθου για την πρώτη ανασυγκρότηση και την εκκίνηση του αγωνιστικού σκέλους προς το Ναύπλιο.

Μέχρι το βράδυ του Σάββατου, με αρκετά βροχερό καιρό, στη κατηγορία Regularity, οι συμμετέχοντες διαγωνίσθηκαν σε 8 δοκιμασίες ακριβείας ενώ οι συμμετέχοντες  στην κατηγορία Touring σε 2. Το βράδυ τα πληρώματα είχαν την ευκαιρία να  κάνουν τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια της πόλης χωρίς βροχή, και να απολαύσουν το βραδινό τους γεύμα στην όμορφη πόλη του Ναυπλίου.

Tην Κυριακή το πρωί, τα οχήματα εκκίνησαν για το τελευταίο σκέλος στις 10.00 από το ξενοδοχείο Αμαλία. To σκέλος αυτό διεξήχθη με αρκετή βροχή και συμπεριλάμβανε 2 δοκιμασίες για την κατηγορία Regularity και 1 για την κατηγορία Touring. Ο τερματισμός έγινε πάλι στο ξενοδοχείο Αμαλία όπου οι συμμετέχοντες απόλαυσαν το μεσημεριανό τους γεύμα και έγινε η απονομή των επάθλων στους νικητές.

Νικητές στην εκδήλωση αναδέχθηκαν:

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ REGULARITY

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΤΣΙΤΣΙΛΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ MORRIS MINI 1967
AC3-ΔΟΥΡΟΣ ΤΑΣΟΣ – ΧΕΛΙΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ BMW 1502 1975
AC3-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  

FORD ESCORT MKII

1978

 

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOURING

 ΡΙΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΚΩΤΣΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΛΗΔΑ MERCEDES BENZ 280SL 1969
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ PORSCHE 912 TARGA 1969
ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ AUDI QUATTRO 1980

 

Πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της εκδήλωσης κο Γιώργο Βάλληνδα, στον αλυτάρχη κο Ηλία Παπαδάκη, στον κο Νίκο Κοζανίτη για την οργάνωση των ξενοδοχείων, των γευμάτων και της προβολής στα ΜΜΕ καθώς και σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης.

Θερμές ευχαριστίες στην λέσχη AC3 για την βοήθεια της, στους υποστηρικτές της εκδήλωσης  Meguiar’s, Europegas και Replicar Hellas, στους Χορηγούς Επικοινωνίας ΕΡΤ, ΕΡΑ ΣΠΟΡ, Αutomania και Επικοινωνία 94FM, όπως επίσης και στην Interamerican για το όχημα Οδικής Βοήθειας που υποστήριξε τα πληρώματα σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Όλοι συνέβαλαν ουσιαστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης.