27ο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ 2017

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου, (Α.Λ.Α.), συνεκτιμώντας τα δεδομένα, τις δυνατότητες και τις προτάσεις που έχουν διατυπωθεί, ανακοινώνει τα παρακάτω:

Α. Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017:

  • Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στην Πλατεία Αγίας Τριάδος (Π. Πεντέλη). Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα τερματίσει στις 22:06.
  • Το ServicePark δεν θα γίνει στις Δημοτικές Εγκαταστάσεις Πεντέλης, αλλά στο Parkingτων Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στον Μαραθώνα (οδός Αγίας Μαρίνας).
  • Επισημαίνεται ότι αγωνιστικά αυτοκίνητα δεν επιτρέπεται από ώρα 15:00 (λήξη αναγνωρίσεων) να κινηθούν στην Ειδική Διαδρομή «Πεντέλη». Η διαδρομή αυτή θα επιτηρείται συνεχώς από την Οργάνωση.
  • Η Ειδική Διαδρομή «Πεντέλη» θα είναι κλειστή για όλα τα αυτοκίνητα από ώρα 17:30 μέχρι τη διέλευση και του τελευταίου αγωνιστικού αυτοκινήτου, δηλ. περίπου μέχρι ώρα 23:45.

 

Β. Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017:

  • Το πρώτο αυτοκίνητο θα εκκινήσει από το Parking των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στον Μαραθώνα (οδός Αγίας Μαρίνας).στις 9:30 το πρωί και θα κατευθυνθεί προς Γραμματικό για την πρώτη ειδική διαδρομής της ημέρας.
  • Επισημαίνεται ότι η Ειδική Διαδρομή «Γραμματικό» θα είναι κλειστή για όλα τα αυτοκίνητα από ώρα 8:30 το πρωί και μέχρι τη διέλευση και του τελευταίου αγωνιστικού αυτοκινήτου, δηλ. περίπου μέχρι ώρα 16:15.

Γ. Αποκλειστικά για τα εκτός Αττικής πληρώματα, η Οργάνωση παρέχει δωρεάν μία διανυκτέρευση δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου που θα ανακοινωθεί έγκαιρα. Στο ίδιο ξενοδοχείο θα εξασφαλισθεί έκπτωση για επιπλέον διανυκτερεύσεις ή δωμάτια.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ – Για να κατεβάσετε το αρχείο, κάντε κλικ εδώ (αρχείο σε μορφή pdf)

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – Για να κατεβάσετε το αρχείο, κάντε κλικ εδώ (αρχείο σε μορφή jpg)

ΩΡΑΡΙΟ ΑΓΩΝΑ – Για να κατεβάσετε το αρχείο, κάντε κλικ εδώ (αρχείο σε μορφή pdf)

ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ – Για να κατεβάσετε το αρχείο, κάντε κλικ εδώ (αρχείο σε μορφή pdf), 1ο σκέλος , 2ο σκέλος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΔ – Για να κατεβάσετε το αρχείο, κάντε κλικ σε κάθε αρχείο (αρχεία σε μορφή pdf)

Γραμματικό – Flying και Stop, ΣΕΧ και Αφετηρίας

Πεντέλη – Flying και Stop, ΣΕΧ και Αφετηρίας