20η Πανελλήνια Συνάντηση Ιδιοκτητών Αlfa Romeo

Τη Κυριακή 22 Οκτωβρίου το alfisti.gr και η αυτοκινητιστική λέσχη Ε.Σ.Ι.Α.Ρ. διοργάνωσαν από κοινού την 20η ετήσια Πανελλήνια συγκέντρωση ιδιοκτητών Alfa Romeo στο λόφο του Λυκαβηττού, μαζί με πολλά μέλη και φίλους.

Η συνάντηση σε πείσμα των καιρών, της δυσκολίας από την μεταγενέστερη απόφαση για διοργάνωση του γύρου της Αθήνας αλλά και της αιφνίδιας απόφασης της κυβέρνησης για το νέο νόμο απαγόρευσης κυκλοφορίας των Ιστορικών οχημάτων που αφήνει αδιευκρίνιστα ζητήματα, ήταν η πολυπληθέστερη. Παλαιά και νέα μοντέλα της φημισμένης ιταλικής εταιρείας παρατάχθηκαν ομορφαίνοντας για λίγες ώρες το παρκινγκ του λόφου, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους παραβρέθηκαν να θαυμάσουν από κοντά κάποια από τα πιο θρυλικά μοντέλα.

Η όμορφη αυτή διοργάνωση είχε την υποστήριξη της Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Hellas η οποία έδωσε το παρών με συνολικά έξι Alfa Romeo και πιο συγκεκριμένα με τέσσερις Giulia και δυο Stelvio.Τέλος, το alfisti.gr θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Γεώργιο Μπακόπουλο, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο του ομίλου FCA Greece, Κορίνα Πατέλη-Bell Διευθύντρια Public Relations – Digital – CRM του ομίλου FCA Greece, Αντώνη Θεοχάρη, Πρόεδρο της λέσχης ΕΟΟΕ. Επίσης, τους διανομείς Autoone, Velmar και Sfakianakis και όλους τους Alfisti που με την παρουσία τους δημιούργησαν αυτήν την εκδήλωση.