1ος Αγώνας HTTC 2016

Στις 20 Νοεμβρίου το στρατιωτικό αεροδρόμιο Τρίπολης υποδέχεται όλους τους εραστές των αγώνων ταχύτητας, οδηγούς και θεατές.

Το αθλητικό σωματείο ΕΛΛΑΔΑ ανέλαβε να πραγματοποιήσει τον πολυπόθητο αγώνα ταχύτητας που θα δώσει το έναυσμα για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος ταχύτητας αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Ευχαριστούμε το σωματείο ΕΛΛΑΔΑ που σε αυτή τη προσπάθεια εμπιστεύτηκε την ομάδα και το θεσμό του HTTC για να πλαισιώσει και να συνδυάσει τους αγώνες ταχύτητας με τους αγώνες ατομικής χρονομέτρησης.

Η ομάδα του HTTC με τη σειρά της δεσμεύεται απέναντι στο σωματείο αλλά και στους φίλους – μέλη της, να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να φανεί αντάξια αυτής της εμπιστοσύνης.

Καλούμε όλους τους φίλους να δώσουν το παρών εντός και εκτός πίστας ώστε να δείξουμε την επιθυμία μας για την τέλεση των αγώνων ατομικής χρονομέτρησης.

Όλοι οι οδηγοί που συμμετείχαν στις προπονήσεις του HTTC έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν την εμπειρία που αποκόμισαν και να πρωταγωνιστήσουν στον 1ο αγώνα ατομικής χρονομέτρησης του 2016.

Με ένα καλό δείγμα στον πρώτο αγώνα εκτός έδρας, βάζουμε υποψηφιότητα για τον 2ο και 3ο αγώνα στο γνωστό μας πλέον αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.

Ραντεβού όλοι στις 19-20 Νοεμβρίου στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Οι αγώνες ταχύτητας και το Hellenic Time Trial Challenge ξεκινούν ξανά….

Πρόγραμμα:
Σάββατο 19 Νοεμβρίου: Ελεύθερα δοκιμαστικά
Κυριακή 20 Νοεμβρίου: Αγώνας

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα θα ενημερωθείτε από την διοργανώτρια λέσχη αυτοκινήτου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.
http://www.ellada-racingclub.gr/

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Δήλωση συμμετοχής:
http://www.ttchallenge.gr/sites/default/files/docs/dilosisymmetohisagonaatomikishronometrisis.pdf

Συμπληρωματικός κανονισμός αγώνα HTTC 2016:
http://www.ttchallenge.gr/sites/default/files/docs/sympliromatikoskanonismoshttc.pdf