17η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας: Αποτελέσματα

Το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος συνεχίστηκε με επιτυχία την Κυριακή 12 Ιουνίου, με την 17η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας που διεξήχθη στην Λαϊκή Αγορά Πτολεμαΐδας.

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και εκδηλώσεις όπως οι Δεξιοτεχνίες, που έχουν μικρό κόστος και διεξάγονται σε πολύ κεντρικά σημεία πόλεων, βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Τέτοια περίπτωση είναι και η 17η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας, που έλαβε χώρα σε ένα πολύ κεντρικό σημείο της πόλης, τον χώρο που φιλοξενείται η Λαϊκή Αγορά και συγκέντρωσε πολλούς θεατές.

Η Δεξιοτεχνία, που αποτέλεσε τον 4ο γύρο του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο “Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας” και συγκέντρωσε 27 συμμετοχές. Στην Κατηγορία Α (αυτοκίνητα με μεταξόνιο έως 2,4 μέτρα) νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Καρατζομπαλίδης (Peugeot 106) που σημείωσε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας και επικράτησε του Γιάννη Καραμανώλη (Toyota Starlet), τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος Κρουσταλάκης (Toyota Starlet) δεν κατόρθωσε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του. Στην Κατηγορία Β (αυτοκίνητα με μεταξόνιο από 2,41 έως 2,5 μέτρα) επικράτησε ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης (Fiat Punto) με τους Θεόδωρο Καβατσικλή (Opel Kadett) και Χρήστο Καραμούζα (Opel Kadett) να διαμορφώνουν την πρώτη τριάδα. Τέλος, στην Κατηγορία Γ (αυτοκίνητα με μεταξόνιο άνω των 2,5 μέτρων) που ως συνήθως, ήταν η πιο δημοφιλής από πλευράς συμμετοχών, ο Πασχάλης Ζεμπέκης (Opel Ascona) πήρε τη νίκη, εμπρός από τους Θεόκλητο Καρυπίδη (Opel Ascona) και Νίκο Φωτιάδη (Opel Manta).

Το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος θα συνεχιστεί τον επόμενο μήνα, με την Δεξιοτεχνία Δράμας, στις 9-10 Ιουλίου.

Αποτελέσματα