15 χρόνια ζωής, το Vespa Club Αχαΐας

 

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πολλών μελών πραγματοποιήθηκε το τριήμερο εκδηλώσεων του Vespa Club Αχαΐας, στην Πάτρα το τριήμερο 28-30 Οκτωβρίου.

Οι «βεσπάκηδες» της Αχαΐας διοργάνωσαν μια εντυπωσιακή εκδήλωση για να γιορτάσουν τα 15 χρόνια ζωής από την ίδρυση του συλλόγου τους, με ένα τριήμερο πλούσιο σε δραστηριότητες, γεμάτο από βόλτες, καφεδάκια, διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Το Vespa Club Αχαίας μέσα στο τριήμερο «φιλοξένησε» και άλλα Σωματεία με κοινό παρονομαστή την «ρόδα», με πρωταρχικά Σωματεία Βέσπας από σχεδόν όλη την Ελλάδα αλλά και Σωματεία της Πάτρας όπως η Αχαική Λέσχη Μοτοσυκλέτας, η Λέσχη Κλασικής Μοτοσυκλέτας και την Ελληνική Λέσχη Ιστορικού αυτοκινήτου.

Μάλιστα, αρκετοί ήταν οι επισκέπτες που πέρασαν από την έκθεση Vespas που διοργάνωσε ο σύλλογος στον πολυχώρο «Αίγλη» της Veso Mare, ενώ κατά την διάρκεια του τριημέρου, ενώ οι νυχτερινές διασκεδάσεις είχαν αρκετό ενδιαφέρον,  στα νυχτερινά καταστήματα της Πάτρας.

Ξεχώρισε φυσικά η live βραδιά με την Πατρινή μπάντα Passepartout, στο Ghetto Bar, αλλά και η λαϊκή βραδιά στο ρεμπετάδικο της Ζαΐρα. Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων έγινε η κοπή τούρτας της λέσχης, με 15 κεράκια, όσα είναι τα χρόνια της, ενώ πραγματοποιήθηκε απονομή αναμνηστικών στους εκπροσώπους των φιλοξενούμενων λεσχών, αλλά και κλήρωση λαχειοφόρου με πλούσια vespoδώρα!

 

Πλήρες Φωτογραφικό Άλμπουμ ΕΔΩ