13η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Δράμας: Αποτελέσματα

Την Κυριακή 10 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στον Χώρο Ανάπλασης του Δήμου Δράμας η 13η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Δράμας, με τη συμμετοχή 33 οδηγών.

Η Δεξιοτεχνία διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο “Όμιλος Φίλων Αυτοκίνησης Δράμας” (Ο.Φ.Α.Δ.) και ήταν ο 5ος γύρος του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος. Αποτελούνταν από δύο σκέλη με διαδρομές Slalom και δοκιμασίες παρκαρίσματος, από τις οποίες και προέκυψαν οι νικητές των επιμέρους κατηγοριών, οι οποίες ορίζονταν με βάση το μεταξόνιο του εκάστοτε αυτοκινήτου.

Στην Κλάση Α (αυτοκίνητα με μεταξόνιο έως 2,4 μέτρα) νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Καραμανώλης (Toyota Starlet) που ήταν ο μοναδικός που κατετάγη μετά τα 2 σκέλη, αφού οι υπόλοιποι 3 οδηγοί δεν κατετάγησαν τελικά. Στην Κλάση Β (αυτοκίνητα με μεταξόνιο από 2,41 έως 2,5 μέτρα), η νίκη μεταξύ των 8 οδηγών που πήραν κατάταξη, κατέληξε στα χέρια του Στυλιανού Νταρίβα (Fiat Punto GT), ο οποίος επικράτησε των Κωνσταντίνου Οικονομίδη (Fiat Punto) και Δημήτρη Κουνατιάδη (Opel Kadett). Τέλος, στην Κλάση Γ (αυτοκίνητα με μεταξόνιο άνω των 2,5 μέτρων) που ήταν και η πιο πολυπληθής, συγκεντρώνοντας 21 οδηγούς, η μάχη για τη νίκη ήταν υπόθεση των τοπικών οδηγών, με τον Γιώργο Σαλωνίδη (Opel Ascona) να επικρατεί και τους Απόστολο Προδρομίδη (Opel Manta) και Νίκο Φωτιάδη (Opel Manta) να τον συνοδεύουν στο βάθρο της κλάσης.

Το επόμενο ραντεβού για το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, έχει οριστεί για τις 22-23 Οκτωβρίου, με τη Δεξιοτεχνία του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: GP IMAGES-ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

Αποτελέσματα