12ο Ράλλυ Δαναών : Αποτελέσματα

O Ac3 (Argolis Classic Car Club) σε συνδιοργάνωση με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Άργους- Μυκηνών και επίκεντρο την Αργολίδα, πραγματοποίησε το 12ο Πολιτιστικό-Ιστορικό ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2017, εκδήλωση που συμπεριλαμβάνεται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΦΙΛ.Π.Α.
Η εκκίνηση της 1ης ημέρας δόθηκε στα πληρώματα από τα Δερβενάκια (café ΕΝΟΔΙΟΝ) και μέσω Αχλαδοκάμπου έφτασαν για ανασυγκρότηση στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας όπου τα όμορφα κλασσικά οχήματα έγιναν αντικείμενο θαυμασμού από τους κατοίκους. Η επανεκκίνηση του 1ου σκέλους περιελάμβανε γραφικές διαδρομές στο όρος Πάρνωνα, διέλευση από το Άστρος και κατέληξε στην Νέα Κίο Αργολίδας, όπου αυτοκίνητα και πληρώματα παρατάχθηκαν για φωτογράφηση στο λιμάνι.
Η εκκίνηση της 2ης ημέρας δόθηκε την Κυριακή στις 10:30 από το ίδιο σημείο με κατεύθυνση προς τα όρη Αρτεμίσιο και Λύρκειο μέσα από εξ ίσου γραφικές διαδρομές και μετά από 2 1⁄2 ώρες πραγματοποιήθηκε ο τερματισμός στην Πλατεία Δημοκρατίας Άργους.
Μετά από 305 αγωνιστικά χλμ. 14 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας και 27 χρονομετρήσεις, αναδεικνύονται οι ακριβέστεροι όλων, τρείς πρώτοι νικητές: 1. Κονταράτος Θ. – Ιατρίδης Ι. / Porsche 911 SC / 1982 / 2994cc 2. Μουστάκας Σ. – Μουστάκας Ν. / Alfa Romeo Alfasud / 1978 / 1490cc 3. Καραδήμας Δ. – Μπουλούκου Β. / Innocenti Mini Cooper / 1975 / 1275cc
Ακολούθησε γεύμα σε ευχάριστη ατμόσφαιρα και απονομή επάθλων στους «Στρατώνες Καποδίστρια», όπου πλέον της βράβευσης των νικητών και διακριθέντων, απονεμήθηκαν και αναμνηστικά στους μικρούς συνοδηγούς που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση. Aξιοσημείωτη είναι η απονομή του επάθλου ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ̈ σε 2 πληρώματα, τα οποία διέκοψαν την προσπάθεια τους για διάκριση, προκειμένου να βοηθήσουν άλλο πλήρωμα που χρειάστηκε βοήθεια.
Η Οργανωτική Επιτροπή είχε θέσει ως στόχο να σχεδιάσει μία εκδήλωση, με ασφαλείς όμορφες σβέλτες διαδρομές συνδυασμένες με οδηγική απόλαυση, ειδικές δοκιμασίες που απαιτούσαν βασικό εξοπλισμό, ταχεία έκδοση αποτελεσμάτων και κατάφερε να αποσπάσει τα ευμενή σχόλια των περισσοτέρων συμμετεχόντων που πέρασαν ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο. Η καλύτερη ανταμοιβή για την λέσχη που θεωρεί όλα τα πληρώματα φίλους και φιλοξενούμενους της, είναι ότι αναχώρησαν χαμογελαστά ανεξαρτήτως αποτελέσματος με την ικανοποίηση στα πρόσωπα τους, καθώς συμμετείχαν
σε μία εκδήλωση πού κάλυψε τις προσδοκίες τους.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Άργους-Μυκηνών, την Κ.Ε.Δ.Α.Μ, τους χορηγούς και υποστηρικτές μας για την άψογη συνεργασία και την http://www.sportstiming.gr/ για την ταχεία έκδοση και διαρκή φιλοξενία των αποτελεσμάτων.
Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη και τους φίλους της λέσχης, καθώς και τα μέλη των λεσχών ΦΙΛ.Π.Α και Σ.Ι.Σ.Α που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους. Οι κατά γενική ομολογία επιτυχημένες εκδηλώσεις του AC3, δίνουν διάθεση και κίνητρο στα μέλη της λέσχης να προσπαθήσουν στο μέλλον για τα καλύτερα.
Φωτογραφίες από την εκδήλωση στην ιστοσελίδα του AC3  http://www.ac3.gr/PhotoAlbum.php και στο https://www.facebook.com/pages/AC3/78582657598