11η Ανάβαση Ομαλού Χανίων

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων θα επανεκκινήσει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη, με την Ανάβαση Ομαλού.

Ο αγώνας που θα διεξαχθεί στις 3-4 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται από το Σωματείο “Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων” και είναι ο 6ος γύρος του Πρωταθλήματος. Η διαδρομή ξεκινά από το χωριό Φουρνές, το οποίο βρίσκεται 15 χιλιόμετρα νότια της Σούδας και απέχει 10 χιλιόμετρα από τα Χανιά.

Για ακόμη μια χρονιά, η Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων προσφέρει ενδιαφέρουσες παροχές στους συμμετέχοντες που δεν έχουν ως τόπο διαμονής την Κρήτη. Οι παροχές είναι οι εξής:

Δωρεάν μεταφορά του αγωνιστικού αυτοκινήτου προς και από Χανιά, μετά από προσφορά του Σωματείου.

Έκπτωση 40% με τα πλοία της ΑΝΕΚ LINES από και προς Χανιά στα αυτοκίνητα, τα φορτηγά Service ή τα αυτοκίνητα συνοδείας, στους μηχανικούς και όλους τους συνοδούς των συμμετεχόντων.

Επίσης υπάρχει πριμ εκκινήσεως 30€ σε όλα πληρώματα.

Παράλληλα, για όποιους επιθυμούν να συνδυάσουν τον αγώνα με διακοπές στον όμορφο νομό των Χανίων, η ΑΛΑΧ έχει εξασφαλίσει προνομιακές τιμές σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.

Σχετικά με τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ισχύει η έκπτωση 40% για όποια θέση επιθυμεί ο κάθε συμμετέχων (κατάστρωμα, αριθμημένη θέση, κρεβάτι ή καμπίνα). Ωστόσο, παρακαλούνται οι συμμετέχοντες για οποιαδήποτε πληροφορία ή κράτηση, σχετικά με τα εισιτήρια, να απευθύνονται μόνο στο τηλέφωνο 6947 442964 (κ. Ελένη) κι όχι στα γραφεία της ΑΝΕΚ LINES.

Επίσης η ΑΛΑ Χανίων έχει ήδη εξασφαλίσει εισιτήρια για όλους τους συμμετέχοντες.

 

Σημειώνεται, πως η περίοδος δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 22:00.

 

Πληροφορίες: 2821074896, 2821088705.

 

Δήλωση συμμετοχής

Χάρτης

Αφίσα