10 εκατομμύρια Δολάρια κέρδισε η κόρη του Paul Walker

Η 17 χρονών κόρη του αδικοχαμένου διάσημου ηθοποιού Paul Walker “συμβιβάστηκε” με 10,1 εκατομμύρια Δολάρια, κάνοντας συμβιβασμό με την οικογένεια του Roger Rodas.

Ο πρωταγωνιστής των Fast and Furious ήταν επιβάτης στην μοιραία Rorsche Carrera GT όπου οδηγούσε ο Roger Rodas. Κατά πάσα πιθανότητα λόγο της υπερβολικής ταχύτητας το αμάξι έφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να καρφωθεί πάνω σε δέντρα σε περιοχή Δυτικά του Λος Αντζελες.

Ο δικηγόρος Meadow της Walker, είπε σε δήλωση του, πως τα χρήματα θα εξασφαλίσουν το μέλλον της έφηβης.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Δικηγόρου του Rodas,  ο πελάτης του οδηγός του οχήματος ήταν εν μέρει υπεύθυνος για το δυστύχημα και η αποζημίωση είναι ένα μικρό μέρος όσων θα μπορούσε να είχε κερδίσει ο σταρ του σινεμά αν δεν είχε τερματιστεί η ζωή του τόσο άδοξα και απότομα.

Ο θάνατος του Walker σε ηλικία 40 ετών οδήγησε σε μια ανάπαυλα στην παραγωγή του “Furious 7″, κάτι που όμως για τα ταμεία της επιχείρησης δεν ήταν αρνητικό, αφού η ταινία το 2015 απέφερε συνολικά περισσότερα από $ 1,5 δις, καθιστώντας τη μια από τις πιο επικερδείς παραγωγές όλων των εποχών.

Ο Δικηγόρος Milam είπε ότι η κόρη του ηθοποιού θα συνεχίσει με αγωγή της, κατά της Porsche AG (PSHG_p.DE) και ότι «σκοπεύει να καταστήσει υπεύθυνη την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την παραγωγή ενός οχήματος που ήταν ελαττωματικό και προκάλεσε το θάνατο του Paul Walker.”

Η Porsche υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός ήταν υπεύθυνος για το θάνατό του. Μετά από μια έρευνα τεσσάρων μηνών, αξιωματούχοι του Λος Άντζελες είπε ότι η συντριβή προκλήθηκε από υπερβολική ταχύτητα, δεν μηχανική βλάβη.

Ο Milam δήλωσε ο Paul Walker επέζησε από την συντριβή, αλλά «κάηκε μέχρι θανάτου εξαιτίας του ελαττωματικού σχεδιασμού της Porsche.”