Οι μοτοσικλέτες της MV Agusta θα πωλούνται στις εκθέσεις της Mercedes-Benz

Η Mercedes-AMG θέλει να επιταχύνει τις διαδικασίες εισαγωγής της στην αγορά των μοτοσυκλετών, για αυτό και αναθέτει σε μερικούς ντίλερ της στην Ευρώπη την έκθεση και πώληση των μοτοσικλετών της MV Agusta.

Η Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία απέκτησε το 25% των μετοχών της MV Agusta το φθινόπωρο του 2014, ακολουθώντας την Audi που αγόρασε την Ducati, μπαίνοντας και αυτή στον «κόσμο» των σπορ μοτοσικλετών. Δεδομένου μάλιστα ότι ο άλλος μεγάλος ανταγωνιστής της, η BMW, κατασκευάζει τις δικές της μοτοσικλέτες, δεν μας κάνει καθόλου έκπληξη η επιθετική εμπορική προσέγγιση της Mercedes-AMG.

Κατά την διάρκεια μάλιστα μιας Συνέντευξης Τύπου για την Brutale 800, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MV Agusta Motor S.p.A. Giovanni Castiglioni ανέφερε ότι συνολικά 127 έμποροι τηςMercedes-Benz σε όλη την Ευρώπη θα διαθέτουν στις εκθέσεις τους τις ιταλικές μοτοσικλέτες.

Εάν αναλογιστούμε λοιπόν ότι η MV Agusta δεν είναι τόσο γνωστή εταιρεία στο ευρύ κοινό, όσο η Ducati και ηBMW Motorrad, η στενή συνεργασία με την Mercedes-AMG θα αυξήσει την αναγνωρισιμότητά της. Η τελευταία θα ενισχυθεί ακόμα πιο πολύ με την παρουσίαση της συλλεκτικής F3 800 που είναι βαμμένη σε χρώμα Solar Beam, από την χρωματική παλέτα της Mercedes-AMG GT

Πηγή