Βροχερή μέρα, χωρίς βρόχινα για τον Παναγιώτη Παρθένη

Δεν ξεκίνησαν και πολύ καλά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Αθλητή της ΦΙΛΜΠΑ Παναγιώτη Παρθένη αφού η βροχερή Κυριακή του χάλασε όλη την προσπάθεια.

Το Σάββατο 26 Μαρτίου η μέρα ξεκίνησε ιδανικά για τον Pete αφού ο καιρός ήταν ηλιόλουστος και το set up του αυτοκινήτου ιδανικό για την Ανάβαση Ριτσώνας κάτι που φάνηκε στους χρόνους αν λάβουμε υπόψιν μας ότι ο Πατρινός οδηγός ήρθε σε επαφή πρώτη φορά με την διαδρομή το Σάββατο το πρωί.

Με πολλές “ψαχτηκές” οδηγικές κινήσεις που του στερούσαν πολύτιμο χρόνο ο Pete κατάφερε το Σάββατο να είναι κοντά στον ανταγωνισμό της κατηγορίας του, κάτι που τον γέμιζε ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση αφού αυξανόταν η εμπειρία του στην διαδρομή μετά τα 2 χρονομετρημένα περάσματα του Σαββάτου.

Δυστυχώς όμως η Κυριακή δεν ξημέρωσε καλά για κανέναν οδηγό, αφού ο καιρός τους τα μούσκεψε στην κυριολεξία. Μετά τα πρώτα 10 αυτοκίνητα η βροχή έκανε τον δρόμο να γλυστράει υπερβολικά. Ο Pete είχε και έναν ακόμα μπελά στο κεφάλι του αφού δεν είχε καθόλου βρόχινα αγωνιστικά ελαστικά παρά μόνο πολιτικά ημισλίκ.

Η επιλογή ήταν αναπόφευκτη κάτι που ευχαρίστησε μόνο τους θεατές αφού στην προσπάθεια οδηγού και αυτοκινήτου να βρουν πρόσφυση το θέαμα ήταν μοναδικό με τον Godzilla να ξεσηκώνει  βουνό και θεατές στον αέρα.

Ο Pete θέλει να ευχαριστήσει το Αθλητικό Σωματείο του ΦΙΛΜΠΑ και τις επιχειρήσεις που τον στήριξαν στην προσπάθειά του.

KARAGIANNIS EXHAUST
BARDAHL OIL
CFC CARBON FIBER CUSTOMS
GEANY.GR
ΡΕΚΤΙΦΙΕ ARIS
PANAGAKIS PERFORMANCE
FALIERIS ELASTIKA
ADREPAINTWORKS

Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Kirkos Racing Team και τον Λάμπρο Κύρκο που ήταν άψογος σε ρόλο “Δασκάλου”.

Φυσικά το automotopatras.gr θα συνεχίσει να είναι χορηγός επικοινωνίας στην προσπάθεια του Αθλητή.