Βαγγέλης και Δημήτρης : 3 χρόνια μαζί σε λύπες και χαρές

Είναι δεδομένο πως η σχέση οδηγού – μηχανικού είναι ένας κρίκος ο οποίος πρέπει να είναι τόσο ισχυρός που ούτε καν να φθείρεται. Αυτό ισχύει σε όλα τα επίπεδα του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, αφού από την πιο απλό αγώνα μέχρι την Formula 1, αυτή η μαγιά είναι η βάση για το θετικό αποτέλεσμα.

Εμείς εδώ θα εξετάσουμε κάτι συγκεκριμένο και ιδιαίτερο αφού θα ασχοληθούμε με έναν Αθλητή της ΦΙΛΜΠΑ μόλις 11 που ακούει στο όνομα Βαγγέλης Ντεντόπουλος.

Ο Βαγγέλης λοιπόν συμμετέχει σε αγώνες Kart εδώ και τρία χρόνια, με αρκετές διακρίσεις και τίτλους σε Πανελλήνιο αλλά και Διεθνές επίπεδο.

Δίπλα στον Βαγγέλη λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια, στέκεται αναμμένη λαμπάδα ο Δημήτρης Σιμόπουλος, ως μηχανικός, δάσκαλος, υποστηρικτής, εμψυχωτής και άλλες περίπου 50 ιδιότητες που χρειάζεται ένας τέτοιος άνθρωπος έτσι ώστε να είναι σωστός απέναντι σε έναν 11χρονο αθλητή.

Η πορεία έχει γράψει θετικά αποτελέσματα, άτυχες στιγμές, έντονες συγκινήσεις αλλά και νεύρα, που όμως βρήκαν το δίδυμο χέρι χέρι να τα αντιμετωπίζει όλα.

Φυσικά ο Τάκης και η Χρύσα (μπαμπάς και μαμά) αλλά και ο “Κόκος” (ομαδάρχης ATHENS KART SHOP) συμβάλλουν σε όλη αυτή την επιτυχία.

Το ραντεβού της ομάδας ανανεώνεται για τις 11, 12 και 13 Οκτωβρίου στον Τελικό του IAME SERIES που θα διεξαχθεί στο Le Man της Γαλλίας.