Στο 8ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ Πάτρας (P.I.C.K.) μέγας χορηγός για άλλη μία χρονιά η Λουξ Cola

Σταθερός χορηγός της κορυφαίας διοργάνωσης μηχανοκίνητου αθλητισμού, από το ξεκίνημά της, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, Λουξ, θα σταθεί και πάλι στο πλάι του καταξιωμένου θεσμού P.I.C.K., στηρίζοντας έμπρακτα πρωτοβουλίες που προωθούν τον αθλητισμό και, ταυτόχρονα, την τοπική ανάπτυξη.

Το αγαπημένο αναψυκτικό των Ελλήνων καταναλωτών, Λουξ  Cola, δίνει ξανά το όνομά του στο P.I.C.K.,το οποίο και φέτος θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με πολλαπλασιαστικά οφέλη για την προώθηση του αγαπημένου αθλήματος, την ταύτιση της περιοχής με το μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς και την προβολή της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής.

Σε μία δύσκολη περίοδο, η Λουξ αποτελεί ένθερμο υποστηρικτή της διεθνούς διοργάνωσης P.I.C.K.και κάθε προσπάθειας που θέτει στο επίκεντρο τη διάδοση του αθλητισμού και την ανάπτυξη της πόλης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, τη δυνατότητα προβολής μέσα από αυτήν και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ http://www.pickpatras.gr/