Ράλλυ Σπριντ Μάλια-Κράσι στις 24-25 Σεπτεμβρίου

Το Αθλητικό Σωματείο “Α.Ο. Κρήτης” διοργανώνει στις 24-25 Σεπτεμβρίου, αγώνα ράλλυ σπριντ στην αγαπημένη Ειδική Διαδρομή “Μάλια-Κράσι”.

Το Ράλλυ Σπριντ Μάλια-Κράσι, που θα ακόμη μια φορά θα έχει την υποστήριξη της ΑΝΕΚ-Blue Star Ferries, θα αποτελέσει τον 2ο φετινό γύρο του Περιφερειακού Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Κρήτης. Η Ειδική Διαδρομή έχει μήκος 9,5 χιλιομέτρων και θα πραγματοποιηθεί 3 φορές, συνιστώντας έτσι έναν αγώνα με μήκος 28,5 αγωνιστικών χιλιομέτρων. Το πρώτο μισό της περιλαμβάνει συνεχόμενα και γρήγορα “S” , ενώ η συνέχεια είναι περισσότερο ανηφορική,  με αρκετά σημεία που προσφέρονται για παρακολούθηση, λόγω της αμφιθεατρικής εικόνας στην Ειδική Διαδρομή.

Η Εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί το πρωί της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου στις 11:00, ενώ η Εκκίνηση του πρώτου από τα τρία αγωνιστικά περάσματα στην Ειδική Διαδρομή, θα ξεκινήσει στις 11:15. Το δεύτερη πέρασμα θα ξεκινήσει στις 12:50 με το καταληκτικό σκέλος να έχει προγραμματιστεί για τις 14:25. Ο Τερματισμός θα λάβει χώρα στα Μάλια, στις 15:05.

Οι δηλώσεις συμμετοχής, γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου.

Ωράριο