Ο ΠΑΟ Βάρδας βράβευσε τον “Casper”

Ο Πρόεδρος του ΠΑΟ Βάρδας Δημήτρης Νικολάου βράβευσε τον Αθλητή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Γιάννη Λαμπρόπουλο (Casper) στον αγώνα της Κυριακής που είχαν εντός έδρας.

Ο Casper ζει και εργάζεται στην Βάρδα η οποία τον στηρίζει σε όλες του τις προσπάθειες, κατανοώντας την προβολή του τόπου τους. Θυμίζουμε ότι ο Casper είναι κάτοχος του Παγκόσμιου ρεκόρ της Pro Z, το οποίο υπερασπίστηκε ως καλεσμένος και στον Διεθνή Αγώνα Musc Drag Race Roadtour 2016, στο Kuching της Μαλαισίας.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε χαρακτηριστικά : Είναι τιμή για την πόλη μας να έχει έναν Αθλητή που σηκώνει την Ελληνική σημαία όσο πιο ψηλά γίνεται. Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να βραβεύσουμε αυτή την προσπάθεια. Θα  συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Γιάννη με όποιο τρόπο μπορούμε καθώς η προβολή μέσα από το πρόσωπό του για τον τόπο μας είναι τεράστια. Ο Αθλητισμός παράγει πνεύμα, ήθος και διδάσκει πολιτισμό σε όποια μορφή και αν είναι.

Ο Capser δήλωσε : Τα λόγια είναι περιττά. ΑΠλά δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τον Πρόδρο της Βάρδας κ. Νικολάου για την τιμή μου έκανε, αλλά και έναν έναν ξεχωριστά τους συνδημότες μου για την στήριξή τους. Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να προσπαθώ όσο έχω δυνάμεις.

ΦΩΤΟ : ΠΑΟ Βάρδας