Ο Michał Kościuszko με Puma S1600 στην Πάτρα

Είναι μερικά πράγματα που ζεις και δεν μπορείς να περιγράψεις με λόγια. Απλά πρέπει να τα ζήσεις. Πριν 2 μέρες δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως ένας οδηγός του WRC θα ερχόταν στην Ελλάδα να οδηγήσει ένα Ford Puma S1600 και θα έκανε σαν μωρό παιδί από την χαρά του.

Ο Michał Kościuszko λοιπόν στο πλαίσιο μιας επίσκεψης Πολωνών τουριστών στην χώρα μας, διοργάνωσε ένα event στην πίστα ΚαρτΜάνια στα Βραχναίικα Πατρών. Μέσα στα πολλά λοιπόν του event το πρόγραμμα ανέφερε για του επισκέπτες πως θα συνοδηγήσουν με τον Πρωταθλητή σε Αγωνιστικό αυτοκίνητο. Τις πρώτες δύο μέρες του Event το Πρόγραμμα έλεγε GODZILA Mitsubishi EVO by Pete Parthenis  (όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει) και τις άλλες δύο έλεγε Ford Puma S1600 by Γιάννης Καλαιτζιάν.

Μετά λοιπόν τα πολύ καλά λόγια αλλά και τις συμβουλές προς τον Pete για το αμάξι του, ο Πολωνός μας εξέφρασε πως το όνειρό του (!!!!!!) (έχει οδηγήσει τα πάντα) ήταν να οδηγήσει ένα Ford Puma S1600.

Μετά τους πρώτους γύρους ο Michal ήταν κατενθουσιασμένος με το αυτοκίνητο και το χαμόγελο του ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Με συνοδηγό λοιπόν τον Γιάννη Καλαιτζιάν και ταλαιπωρημένα παλιά ραλιτζίδικα λάστιχα, κατάφερε χωρίς ιδιαίτερη πίεση να γυρίσει στο 46,6 με τον απόλυτο χρόνο πίστας να είναι στο 45,9.

Όσοι πιστοί λοιπόν προσέλθετε στην ΚαρτΜάνια σήμερα για να τον δείτε να κάνει τα τελευταία του γυράκια.