Ντίνος Ζυγογιάννης : Με δεύτερο χρόνο γενικής στην Ανάβαση Αχλαδόκαμπου

Το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου ανάμεσα σε ένα πλούσιο από πλευράς θεάματος διημέρου, για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ξεχωρίσαμε μερικές στιγμές που αξίζουν ειδική μνεία.

Θα ξεκινήσουμε λοιπόν να τα αναπτύσσουμε ένα ένα αρχής γενομένης από την καλύτερη εμφάνιση του Ντίνου Ζυγογιάννη στην μακρόχρονη πορεία του, στους Ελληνικούς Αγώνες.

Ξεκάθαρα ο Αθλητής της ΦΙΛΜΠΑ Ντίνος Ζυγογιάννης έκανε τον εντυπωσιακότερο αγώνα της καριέρας του, αφού οι επιδόσεις του, είναι άξιες συγχαρητηρίων, αλλά και ανάλυσης.

Ο Ντίνος “έφυγε” από την Ανάβαση Αχλαδόκαμπου με την πρώτη θέση στην Formula Saloon Turbo 2, την δεύτερη θέση στην Formula Saloon και τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο ημέρας, πίσω από τον Πρωταθλητή Μάριο Ηλιόπουλο.

Πλέον οδηγός και αυτοκίνητο, έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο συνεργασίας με το Audi A3 να κάνει όλα τα χατίρια του απαιτητικού του οδηγού, με το αποτέλεσμα να φαίνεται στα χαρτιά.

Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος στην FST2 είναι δεδομένη, εδώ και αρκετούς αγώνες και πλέον η διεκδίκηση της τρίτης θέσης στην Ομάδα Formula Saloon δείχνει δεδομένη.

Επόμενη εμφάνιση του οδηγού από την Θήβα, θα είναι το προσεχές ΣΚ στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας.

 

Μεγάλος Υποστηρικτής :

Δ. Γ. ΤΣΕΛΛΟΣ – Di.Gi.T TEXACO OIL

Υποστηρικτές :

DINO MOTORSPORT

B16A Workshop

Χορηγός Επικοινωνίας :

automotopatras.gr

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ