Με Χατούπη και Θέο η Πάτρα στην 15η SEAJETS – Ανάβαση Κύμης

Ανακοινώθηκε ο πίνακας συμμετεχόντων του αγώνα, που περιλαμβάνει 83 οδηγούς οι οποίοι θα δώσουν τη μάχη τους για την επικράτηση στις 52 στροφές της Κύμης!

Η πόλη της Κύμης κινείται στους ρυθμούς του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, καθώς στις 20-21 Μαΐου θα φιλοξενήσει τον τρίτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, που διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο «Start Line».

Η 15η Ανάβαση Κύμης έχει ως Χορηγό Ονομασίας την εταιρεία «Seajets» η οποία έχει ευρεία παρουσία στους ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτου, στηρίζοντας στην πράξη τον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό. Η Seajets 15η Ανάβαση Κύμης, όπως είναι η πλήρης ονομασία του αγώνα, θα διεξαχθεί στη γνωστή διαδρομή με Αφετηρία το λιμάνι της Κύμης και Τερματισμό λίγο πριν τη πόλη, που έχει μήκος 2,8 χιλιομέτρων και είναι γνωστή για τις 52 στροφές, που απαιτούν απόλυτη συγκέντρωση από τους οδηγούς στην προσπάθεια για τον ταχύτερο δυνατό χρόνο.

Την Πάτρα θα εκπροσωπήσουν 2 Αθλητές της ΦΙΛΜΠΑ. Με το νούμερο 9 στις πόρτες ο ΘΕΟΣ Κίμων με PEUGEOT 106 S16 θα κυνηγήσει το βάθρο της N2, αφού πλέον ο συνδυασμός οδηγού και αυτοκινήτου έχει γίνει πολύ δυνατός.

Με το νούμερο 37 ο ΧΑΤΟΥΠΗΣ Σταύρος με το κουκλί OPEL Corsa Kit Car θα πάρει μέρος στην κατηγορία A7 και δεν περιμένουμε κάτι λιγότερο από το βάθρο. Ο Σταύρος κάνει την καλύτερη του χρονιά φέτος και όλα δείχνουν έναν ακόμα πολύ δυνατό αγώνα.

Και τα δύο αυτοκίνητα θα έχουν υπό την επίβλεψή τους τα αδέρφια Τσούργιαννη.