Με ακόμα 9 Αθλητές θα “τρέξει” η ΦΙΛΜΠΑ το 2017

Μετά την επίσημη λήξη της μεταγραφικής περιόδου την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου η ΦΙΛΜΠΑ ανακοινώνει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της. Οι νέοι Αθλητές θα δυναμώσουν και άλλο το “ρόστερ” της και θα κυνηγήσουν αρκετά Πρωταθλήματα, Κύπελλα και Έπαθλα στους προκηρυχθέντες αγώνες της ΟΜΑΕ.

 

Αρέθας Σπύρος : Ο Σπύρος το 2017 ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση με συμμετοχές σε Αναβάσεις και Ραλλύ. Ένας αρκετά γρήγορος οδηγός με ικανότητες όπου έχει αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν.

Δεκής Νίκος : Ο Δεκής μετά τον ένα χρόνο απουσία του λόγο των στρατιωτικών του υποχρεώσεων επιστρέφει δυναμικά και κάνει “στροφή” από τις Αναβάσεις στα Ραλλύ όπου θα παρακολουθήσει και τα ανάλογα Κύπελλα και έπαθλα. Φυσικά δεν αποκλείεται να τον δούμε και σε κάποια επιλεγμένη Ανάβαση, γιατί οι παλιές αγάπες πάντα πάνε στον παράδεισο.

Δουφεξής Νίκος : Ένας διαφορετικός συνοδηγός αφού η δουλειά του είναι να οδηγεί τον οδηγό του σε στενά κακοτράχαλα μονοπάτια σε Αγώνες εκτός δρόμου. Θα αναρριχηθεί, θα κρεμαστεί, θα τρέξει ώστε οι διαδρομές στα Wild Terrain να γίνουν όσο πιο εύκολες και γρήγορες γίνεται για να περάσει ο οδηγός του. Από τους λίγους δυνατούς γνώστες του χώρου.

Θέος Αποστόλης : Σταθερά στο δεξί μπάκετ του γιού του Κίμωνα σε επιλεγμένα ραλλύ για τα τοπικά Κύπελλα και έπαθλα. Όμως δεν αποκλείεται φέτος να τον δούμε να “θυμάται” τις Αναβάσεις και να συμμετέχει σε κάποιες επιλεγμένες για το Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος, αφού το αριστερό μπάκετ είναι η καψούρα του.

Θέος Κίμωνας : Ο νεαρός Κίμωνας πλήρως ανανεωμένος, έρχεται να κυνηγήσει με μεγάλη αποφασιστηκότητα ένα σκαλί του βάθρου στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων στην κατηγορία Ν2. Μετά την μηχανική ανανέωση του οχήματός του, πλέον θα κοιτάξει στα ίσια τους συναθλητές – αντιπάλους του και θα διεκδικήσει αυτό που του αρμόζει.

Καγκελάρης Δημήτρης : Ο Δημήτρης μάλλον θέλει να θυμηθεί πως είναι πίσω από το τιμόνι. Πλέον το αμάξι του είναι 100% μάχιμο και δεν αποκλείεται να τον δούμε να παίρνει μέρος σε κάποιες Αναβάσεις.

Κεχαγιάς Γιώργος : Ο άνθρωπος που “καθοδηγεί” συνήθως από το δεξί μπάκετ, τον Ανδρέα Δεκή είναι έτοιμος με τις σημειώσεις του για την νέα χρονιά. Στόχος και πάλι τα τοπικά Κύπελλα και Έπαθλα για τα Ραλλύ, μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις το 2016.

Πανταζόπουλος Παναγιώτης : Ο “ήρωας” συνοδηγός (θέλει κότσια να κάτσεις στο δεξί μπάκετ του Τζικόπουλου) τερμάτισε τρίτος στο Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Πελοποννήσου στην F2, οδηγώντας τον συνοδοιπόρο του σε αρκετές επιτυχίες παρά τα όποια προβλήματα. Το πρόγραμμα του 2017 έχει αρκετούς στόχους.

Τζικόπουλος Παντελής : Ο Παντελής είναι ο άνθρωπος των ράλλυ. Μετά την δεύτερη θέση στο Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Πελοποννήσου στην F2 και παρά τις αρκετές ατυχίες, το 2017 θα έχει υψηλότερους στόχους. Εννοείται πως συμμετοχή σε επιλεγμένες Αναβάσεις είναι δεδομένη.