Με 110 Συμμετοχές η Ανάβαση Πορταριάς “Δημήτρης Γαρουφαλιάς”

Ο πυρετός προετοιμασιών συνεχίζεται από τα μέλη της Λ.Α.Βόλου εν όψει του αγώνα της 39ης Ανάβασης Πορταριάς ¨Δημήτρης Γαρουφαλιάς¨ 2019 που θα διεξαχθεί στις 7 & 8 Σεπτεμβρίου.
Ο αγώνας αποτελεί τον πέμπτο (5) γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων & Ιστορικών Αυτοκινήτων. Για μια ακόμη χρονιά ο αγώνας έχει τη στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η οποία είναι αρωγός σε κάθε διοργάνωση της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου συμβάλλοντας έτσι ακόμη περισσότερο σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός που διαδραματίζεται στην περιοχή μας , καθώς βρίσκεται υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου και του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ καθώς και της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων. Όλοι οι διεκδικητές θα δηλώσουν συμμετοχή και οι μάχες προμηνύονται σπουδαίες στην ένδοξη διαδρομή, στο βουνό του Πηλίου.

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και από ώρα 08:00 – 11:00 θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στο χώρο του Ξενοδοχείου Xenia Palace στην Πορταριά και εν συνεχεία στις 12:00 θα ξεκινήσει η διαδικασία των επίσημων χρονομετρημένων δοκιμών η οποία θα πραγματοποιηθεί σε 3 σκέλη.

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου ο αγώνας ξεκινά στις 10:00 και για την ανάδειξη των νικητών σε Ομάδες και κλάσεις και για το αποτέλεσμα θα προσμετρήσει το άθροισμα των χρόνων και στα δύο σκέλη που θα πραγματοποιήσουν τα αυτοκίνητα. Ο δρόμος και τις δύο ημέρες θα κλείσει μία ώρα πριν την έναρξη, δηλαδή για τις δοκιμές το Σάββατο 11:00 από την διασταύρωση Άλλης Μεριάς και τη διασταύρωση Αηδονοφωλιές και του αγώνα την Κυριακή στις 09:00 από τα ίδια σημεία.

Εναλλακτικές διαδρομές, μέσω Αηδονοφωλιές – Κουκουράβα – Μακρινίτσα – Πορταριά, καθώς επίσης και μέσω Αγριάς – Δράκειας – Χάνια.

Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με την τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές την Κυριακή 8/9 στις 15:00 στην Πλατεία της Πορταριάς.

Την Γραμματεία του αγώνα θα φιλοξενεί το Ξενοδοχείο Portaria.

Μέγας Χορηγός του αγώνα, η εταιρεία Fitto επίσημος διανομέας της γερμανικής εταιρείας PÄX Food AG για αφυδατωμένα φρούτα και λαχανικά. Χορηγοί το Ι. ΚΤΕΟ ΒΟΛΟΥ , η εταιρεία ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε προϊόντα ζύμης, η Αντιπροσωπεία HONDA Μάτσικα Α.Ε στο Βόλο.
Υποστηρικτές του αγώνα, οι Αγγλόπουλος Racing, Food Service ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ Α.Ε, Ελαστικά ΑΝΤΩΝΟΒΑΡΔΑΚΗΣ, Γερανομεταφορές ΚΕΦΑΛΑΣ, Ξενοδοχεία PORTARIA & SPA, Xenia Palace, ο Συνεταιρισμός Ζαγοράς ΖΑΓΟΡΙΝ, Cafe GIUSTO.

Χορηγοί Επικοινωνίας, οι Εφημερίδες ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, η Τηλεόραση του ΑSTRA, το περιοδικό 4 TROXOI, το 321 GO, το ραδιόφωνο κανάλι Ένα 90,4fm, η Τηλεόραση ATTICA TV, το e-volos.gr, το Voliotaki.gr καθώς και η TechltSerious Productions.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα Γραφεία της Λ.Α.ΒΟΛΟΥ Θησέως 27 τηλ & fax: (24210) 55339, όπως επίσης στο 6945 853310 (Αντ. Σταφυλοπάτης ) – 6983 601734 (Γεωργ. Μπέτας).

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ

ΑΦΙΣΑ