Λίγα λόγια από τον Τάκη Καμπύλη για το 22o Ηπειρώτικο Mini Rally 2016

Μετά από έναν πολύ δυνατό Αγώνα και την πρώτη θέση ο Τάκης Καμπύλης αναφέρει :
Μετά από πολύ καιρό, πολλές αναποδιές, αλλά και πολύ δουλειά επάνω στο “Cabia” (όπως αποκαλούμε το Fabia στην ομάδα), ήρθε ο καιρός να πιούμε επιτέλους από το γλυκό ποτό της Νίκης! Γύριζε γύρω γύρω από εμάς και μας έβγαλε το λάδι με αποκορύφωμα το τελευταίο Rally Κένταυρος να μην μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, το feeling του Cabia ναι μεν καλύτερο αλλά όχι αυτό που θέλαμε σαν ομάδα. Πριν το 22o Ηπειρώτικο Mini Rally σε γνωστά για εμάς μέρη ένα τεστ μακράς διάρκειας που τελικά μας άλλαξε τελείως την προσέγγιση του Set up ανάρτησης, γεωμετρίας, όπως και της εμπιστοσύνης στο πάτημα του Cabia!
Στο πρώτο αγωνιστικό σκέλος του 22o Ηπειρώτικου Mini Rally στην ειδική Δωδώνη full επίθεση που απέδωσε, το ίδιο και στην μικρότερη ειδική Μάρμαρα με πρώτο χρόνο γενικής και στις δύο ειδικές! Έντονος ανταγωνισμός από τοπικά πληρώματα με πολύ δυνατό ρυθμό. Συνεχίσαμε σε full επίθεση και στην 2η μπούκλα κερδίζοντας ξανά την ειδική Δωδώνη χωρίς παρατηρήσεις – ρυθμίσεις, βελτιώνοντας και τον χρόνο μας. Με διαφορετική στρατηγική πλέον για το τρίτο σκέλος του αγώνα, όχι full επίθεση, με σίγουρα περάσματα χωρίς καθόλου ρίσκα, υποχωρώντας λίγο, σχεδόν 1.8 δεύτερα και άλλο 1 δευτερόλεπτο στις τελευταίες ειδικές αφού πλέον είχαμε απομακρυνθεί από τον ανταγωνισμό. Ο τερματισμός μας βρήκε νικητές σε ένα αγώνα που μας άφησε πολύ γλυκιά γεύση λόγο φυσικά του αποτελέσματος αλλά και των τουλάχιστον 4 kgr κουρκουμπινια χορηγία της Beslidis VW Service!
Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω τους γονείς την οικογένειά μου και εύχομαι Παγκόσμια ειρήνη και ευτυχία…
! Σοβαρά τώρα όμως θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς της ομάδας και ιδιαίτερα την AUTOVISION K. T. E. O , την ομάδα μου που όλο αυτόν τον καιρό πίστευε στο αποτέλεσμα και δεν σταμάτησε να βοηθάει σε όλες τις αναποδιές, στον αδερφό μου Κωνσταντίνο που σπρώχνει για να πάνε όλα πιο καλά. Στην λέσχη ΕΛΕΤΑ και ιδιαίτερα στον πρόεδρο και φίλο Κο Χρήστο Σαραγιαννιδη που με την φιλοξενία του αγκάλιασε όλους τους αγωνιζομένους. Τέλος ιδιαίτερα τον φίλο μου Κο Χρήστο Λαππα που τις τελευταίες μέρες βοήθησε με κάθε τρόπο και σε όλη μας την προσπάθεια μας κάνοντας με την φιλοξενία του των αγώνα μας στα Γιάννενα μια ευχάριστη εκδρομή! Τελειώνοντας στο επανειδειν το φθινόπωρο με περισσότερους αγώνες και βάθρα για την ομάδα μας.
Φιλικά
Τάκης Καμπύλης.