Κοπή Πίτας Alfisti Patras

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τους Alfisti Patras στην πίστα KartMania στα Βραχναίικα Πατρών. Το «Ιταλικό» club της αυτοκίνησης πιστό στο ραντεβού του διοργάνωσε για ακόμα μία φορά μια εκδήλωση στα επίπεδα που αρμόζουν στην ιστορία της Ιταλικής Αυτοκινητοβιομηχανίας.

Οι συντονιστές της ομάδας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και με την βοήθεια του καιρού μαζεύτηκαν πάνω από 150 μέλη και φίλοι ενώ πάνω από 40 ήταν και τα αυτοκίνητα. Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι από την ΦΙΛΜΠΑ (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας), την ΕΛΙΑ (Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου), τον ΑΟΠ (Αυτοκινητιστικό Όμιλο Πάτρας), το Vespa Club Achaias, την ΛΕΚΛΑΜΠ (Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Πάτρας) κά. Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν η βράβευση του Ντίνου Βγενόπουλου όπου ήταν ο Αντιπρόσωπος της Ιταλικής φίρμας στην Πάτρα από το 1966 μέχρι το 1986. Μάλιστα η τότε αντιπροσωπεία ήταν και αναγνωρισμένη από την Ferrari.

Οι alfisti βράβευσαν για την προσφορά τους τα μέλη τους Βασίλη Καρκούλια και Αντώνη Σουγιά ενώ αναμνηστικά για την πολύτιμη προσφορά τους δώθηκαν και στην ΕΛΙΑ και το Vespa club Achaias. Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε και στην σύζυγο του αείμνηστου Πέπου την κ. Βάσω.

Το φλουρί το κέρδισε μία από τις κυρίες της παρέας, ενώ αμέσως μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε Track Day με αρκετά αμάξι να παίρνουν μέρος και να δοκιμάζου τις ικανότητές τους. Την όμορφη εκδήλωση συμπλήρωσε ένα γιορτινό γεύμα σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής.