Ημέρα κράνους για τον «Νταγιού»: «Αν το φόραγε, θα ήταν κοντά μας»

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η μητέρα του αδικοχαμένου Γιώργου Νταγιούκλα, Γλυκερία Λύτρα, διοργανώνει την «Μέρα κράνους για τον Νταγιού», με σκοπό να υπενθυμίσει σε όλους μας που οδηγούμε μοτοσικλέτες, ότι το κράνος σώζει την ζωή μας.

Το automotopatras.gr δεν θα μπορούσε να μην είναι αρωγός αυτής της προσπάθειας, αφού το δηλώνουμε και το φωνάζουμε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ : Ζώνη και κράνος. ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΑΣ……………..

 

Άλλωστε, πως το θέμα του κράνους να μην είναι επίκαιρο, αφού τις τελευταίες μέρες έναν θάνατος από τροχαίο έχει χτυπήσει σχεδόν όλες τις πόρτες από τους κατοίκους της περιοχής μας.

Χάνονται το ένα μετά το άλλο τα νέα παιδιά, λες και έχουμε πόλεμο.

Η Γλυκερία Λύτρα, μητέρα του “Νταγιού”, είναι εδώ και με όλη της την φωνή, φωνάζει κάθρ χρόνο, για την χρήση του κράνους. Φωνάζει και λέει, πως το κράνος δεν αποτελεί αξεσουάρ της μηχανής αλλά σώζει την ζωή του αναβάτη. «Αν το φόραγε και ο Γιώργος, τώρα θα ήταν κοντά μας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα στις 6 μ.μ. και όλοι μαζί με το κράνος τους θα ξεκινήσουν από την Πλατεία Γεωργίου μέχρι το σημείο όπου ο άτυχος Γιώργος Νταγιούκλας, το χαμογελαστό παιδί, άφησε την τελευταία του πνοή.