Η «Motorwest 2020» έρχεται….

Η  δεύτερη περιφερειακή έκθεση οχημάτων θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα με αναφορά σε όλη την γεωγραφική περιοχή της Δυτικής Ελλάδας. Οι διοργανωτές δίνουν το ραντεβού στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα το διήμερο 7 και 8 Μαρτίου του 2020 και αποτελεί συνέχεια της απόλυτα επιτυχημένης πρώτης διοργάνωσης «Motorwest 2019»

Την έκθεση την διοργανώνει η ΦΙΛΜΠΑ, που ιδρύθηκε το 1997 σαν θυγατρικό Σωματείο του Διεθνούς Αυτοκινητοδρομίου Πάτρας. Μετέχουν άτομα που ασχολούνται με διοργανώσεις αγώνων από το 1965, δηλαδή έχουν εμπειρία πλέον των 45 ετών στο χώρο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού..

Συνδιοργανωτής και αρωγός η 132χρονη περιφερειακή εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» με την καθημερινή της έκδοση που συνοδεύεται με περιοδικές εκδόσεις. Τα τελευταία χρόνια η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» πρωταγωνιστεί στην κάλυψη του χώρου των δύο και τεσσάρων τροχών στη Δυτική Ελλάδα με το εβδομαδιαίο ένθετο «ΑUTO& MOTO», το περιοδικό «AUTOMOTOPATRAS MAGAZINE» και τον ιστότοπο automotopatas.gr.

Στην «Motorwest» 2020» αναμένονται δεκάδες εκθέτες από την Αχαία και την Δυτική Ελλάδα, από επαγγελματίες που σχετίζονται με τον χώρο του αυτοκινήτου και των μοτοσυκλετών. Εξέχουσα θέση θα έχει το κεφάλαιο καύσιμα με μεγάλες εταιρίες του χώρου που θα κληθούν να επιδείξουν τα πλεονεκτήματα των καυσίμων τους.

Ανμένοντας 10.000 επισκέπτες κατά τη διάρκεια του διημέρου από όλη την Δυτική Ελλάδα, η Motorwest 2020 θα αποτελέσει και αυτή τη χρονιά το κορυφαίο γεγονός της περιοχής για το κοινό των δύο και τεσσάρων τροχών

Παράλληλα με την εκδήλωση προβλέπονται events που θα εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες. Ακροβατικά, παρουσιάσεις περιπτέρων και προϊόντων, θα κρατήσουν τους επισκέπτες σε εγρήγορση.