Η Μισέλ Ροντρίγκεζ οδηγάει την νέα Jaguar F-Type SVR

Λίγη από την αίγλη των ταινιών Fast and Furius θέλησε να κλέψει η Jaguar F-Type SVR, και για το λόγο αυτό προσκάλεσε την ηθοποιό Μισέλ Ροντρίγκεζ να βρεθεί πίσω από το τιμόνι της.

Αποστολή της χολιγουντιανής ηθοποιού δεν ήταν να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς και να συμμετέχει σε καταδιώξεις, όπως κάνει στις ταινίες που πρωταγωνιστεί, αλλά να αναπτύξει τη μεγίστη ταχύτητα της Jaguar F-Type SVR.

Για το λόγο αυτό επισκέφτηκε την έρημο της Νεβάδα, όπου υπάρχει μια ατελείωτη ευθεία. Εκεί λοιπόν «έπιασε» τα 324 χλμ./ώρα, αφού βέβαια είχαν ληφθεί πρώτα όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, καθώς είχε κλείσει ο αυτοκινητόδρομος, ενώ πλάι της βρίσκονταν ένας επαγγελματίας οδηγός. Η ίδια δήλωσε μόλις αποβιβάστηκε από την Jaguar F-Type SVR «η οδήγηση με αυτό το αυτοκίνητο ήταν εξωπραγματική, έσπασα το προσωπικό μου ρεκόρ ταχύτητας που ήταν 225 χλμ./ώρα. Η F-Type SVR ήταν ομαλή, ενώ έκανα ελάχιστες διορθώσεις, καθώς αντιδρούσε με τους σωστούς τρόπους».

H Jaguar F-Type SVR τροφοδοτείται από V8 κινητήρα των 5.0 λίτρων, ο οποίος έχει ισχύ 575 ίππων και ροπή 700 Νm. Οι εκρηκτικές της επιδόσεις αναφέρουν επιτάχυνση από 0-96 χλμ./ώρα μέσα σε μόλις 3,5 δευτ. και τελική ταχύτητα 322 χλμ./ώρα, αν και όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο μπορεί να πάει λίγο πιο γρήγορα

ΠΗΓΗ : http://www.motori.gr/