Η ΑΧΛΕΜΟ πήγε στο “ετήσιο βραστό” στην Φολόη

Παραδοσιακά η καθιερωμένη εκδρομή με τίτλο «Ετήσιο Βραστό» διοργανώθηκε και φέτος από ΑΧΛΕΜΟ (Αχαική Λέσχη Μοτοσυκλέτας) με σταθερό προορισμό το Δάσος της Φολόης.

Το ραντεβού δόθηκε για τις 4 Δεκεμβρίου στην Ταβέρνα «Οι Κένταυροι», όπου φιλοξένησε σχεδόν 80 φίλους της Αχαϊκής Λέσχης από διάφορα μέρη της Ελλάδας (Ευπάλιο – Καλαμάτα – Αμαλιάδα – Βαρθολομιό). Ο καιρός ήταν πραγματικός σύμμαχος της όλης διαδικασίας αφού δεν έπεσε ούτε μία σταγόνα, ενώ το κλίμα μέσα στο δάσος ήταν μοναδικά υπέροχο.

Την παράσταση εκτός από το φυσικό τοπίο και το παραδοσιακό βραστό έκλεψε το «μότο παιχνίδι» που είχε σχεδιαστεί από τους ανθρώπους της λέσχης και ανέδειξε τον νικητή «μότο ξυλοκόπο» της χρονιάς ο οποίος και βραβεύτηκε. Η διαδικασία είχε τρία στάδια με την μέριμνα του Κώστα Κουβελιώτη που ανέλαβε την σχεδίαση. Μια μικρή διαδρομή με Enduro μηχανή, το κόψιμο ενός ξύλου και η μεταφορά ξυλείας με καρότσι μέσα σε συγκεκριμένη διαδρομή.

Όσοι παρευρέθηκαν έφυγαν απολύτως ικανοποιημένοι με το χαμόγελο στα χείλι αφού πραγματικά η φιλοξενία τόσο της Λέσχης με τις παράλληλες δραστηριότητες, όσο και το κατάστημα ήταν υποδειγματική. Η επιστροφή έγινε κατά ομάδες, αφού αρκετοί ήταν αυτοί που παρέμειναν στο σημείο μέχρι το απόγευμα διασκεδάζοντας με τραγούδια και χορό.

Ο Πρόεδρος της ΑΧΛΕΜΟ Τιμόθεος Σταματελάτος ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους καλά και ασφαλή χιλιόμετρα και υποσχέθηκε πως και το 2017 η τελευταία εκδρομή θα είναι για ακόμα μία φορά στην Φολόη.

Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις την ΑΧΛΕΜΟ μπορείτε να επισκεφθείτε τα γραφεία της (Σωτηριάδου 27 & Γερμανού – ΤΚ 26225) κάθε Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή (19:00 – 21:00) ή στο τηλ 6981096455.

ΦΩΤΟ : Γιώργος Ηλίου