Γιώργος, Βαγγέλης και Γιώργος εκπροσώπησαν την Πάτρα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Θεσσαλονίκη στην πίστα Drive Park το 1ο Κύπελλο Ελλάδος Karting που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Πίστας Καρτ Νέου Ρυσσίου υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος με πέντε κυπελλούχους αθλητές σε ισάριθμες κατηγορίες. Μεγάλες μάχες έγιναν για την διεκδίκηση του Τίτλου του Κυπελλούχου Ελλάδος σε όλες τις κατηγορίες, αφού πραγματικά οι οδηγοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό διεκδικώντας το βάθρο.

Την Πάτρα εκπροσώπησαν 3 Αθλητές επάξια.

Στη κατηγορία Mini B η Πάτρα είχε 2 Αθλητές που πραγματικά εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους. Πρώτος και συνάμα κυπελλούχος αναδείχθηκε ο Aλέξανδρος Παπαευθυμίου (A.Σ.Μ.Α. – ABLOY KART RACING) με δεύτερο τον Βαγγέλη Ντεντόπουλο (ΦΙΛ.Μ.ΠΑ. – Athens Kart Shop) που επικράτησε του αδελφού του Γιώργου Ντεντόπουλου (ΦΙΛ.Μ.ΠΑ. – Athens Kart Shop) που συμπλήρωσε ο βάθρο. Αξίζει να σημειωθεί η ατυχία του Βαγγέλη που είχε μια επαφή στον Τελικό και οδήγησε 12 γύρους με στραβό τιμόνι.

Στην κατηγορία Mini A, κυπελλούχος αναδείχθηκε ο Πετρίσης Στυλιανός (ΕΛ.Λ.Α.ΔΑ. – Chatzis Racing Team) ενώ δεύτερος τερμάτισε ο Πατρινός  Θεοδωρακόπουλος Γιώργος (Σ.ΦΙ.ΚΑ. – Chantzis Racing Team) και τρίτος ο Λάζαρος Ουγιάρογλου ..