Ενημερωτικό Δελτίο 2ου και 3ου Αγώνα Ατομικής Χρονομέτρισης

Το έπαθλο HTTC 2016 ολοκληρώνεται με τον 2ο και 3ο Αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων στις 17 και 18 Δεκεμβρίου , με τους πρωταθλητές των κατηγοριών και των κλάσεων να αναδεικνύονται αμέσως μετά την λήξη του 3ου Αγώνα.
Με τους βαθμούς που θα απονεμηθούν και στους 2 αγώνες , η διεκδίκηση του πρωταθλήματος είναι εφικτή για όλους τους συμμετέχοντες , ακόμα και σε όσους δεν συμμετείχαν στον πρώτο αγώνα στο αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Σημειώνουμε ότι σε περίπτωση που δεν υπάρξει ικανός αριθμός συμμετοχών , που να εξασφαλίζει την τέλεση των αγώνων και τις 2 ημέρες , ο αγώνας του Σαββάτου 17/12 θα μεταφερθεί την Κυριακή 18/12/2016.

Για τους επικείμενους αγώνες Ατομικής Χρονομέτρησης , στις 17 και 18/12/2016 στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων , παρατίθενται οι παρακάτω διευκρινήσεις προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων.
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι να έχουν όλοι οι οδηγοί Αγωνιστική Άδεια (License).
Μόνο για τους αγώνες του 2016 , θα υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης Ημερήσιας Άδειας , με κόστος 20 ευρώ για συμμετοχή σε έναν εκ των δυο αγώνων ή 30 ευρώ για συμμετοχή και στους 2 αγώνες.
Ο κάθε οδηγός που επιθυμεί ημερήσια άδεια , θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το δελτίο αθλητού και να το παραδώσει μαζί με την δήλωση συμμετοχής , μέχρι τις 12/12/2016 και ώρα 21:00, οπότε και λήγει και η προθεσμία υποβολής δηλώσεων.
Επισημαίνουμε ότι για την πρώτη φορά που εκδίδεται Αγωνιστική Άδεια , θα πρέπει το πεδίο που απαιτεί υπογραφή παθολόγου ιατρού να είναι συμπληρωμένο. Ο ιατρικός έλεγχος έχει ισχύ 2 ημερολογιακά έτη .
Οι οδηγοί που στο παρελθόν είχαν εγγραφεί σε οποιαδήποτε Αγωνιστική Λέσχη , θα πρέπει να απευθυνθούν στην συγκεκριμένη Λέσχη για να ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης της Αγωνιστικής Άδειας.
Σε περίπτωση που η Αγωνιστική Άδεια εκδοθεί από το σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. ,το παράβολο θα καταβληθεί μαζί με το παράβολο συμμετοχής , είτε σε μετρητά είτε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.
Εφιστάται η προσοχή των ενδιαφερομένων , στον Ειδικό Κανονισμό του αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης , όσον αφορά τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής , σε θέματα ασφαλείας , είτε του αυτοκίνητου , είτε του οδηγού. (π.χ. Πυροσβεστήρες , φόρμες κλπ).

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Γραφεία Σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., Κύπρου 76, Περιστέρι
Τηλέφωνα: 210 5780157, 6944531231, 6973018485
Website: www.ellada-racingclub.gr
Facebook: Ελλάδα – Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής

Ιστοσελίδες HTTC
Website: http://www.ttchallenge.gr/?q=el
Facebook: https://www.facebook.com/HellenicTimeTrialChallenge/…

Συμπληρωματικός Κανονισμός Αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης HTTC.
http://www.ttchallenge.gr/…/sympliromatikos-kanonismos-httc…

Δήλωση συμμετοχής 2ου και 3ου Αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης HTTC.
http://www.ttchallenge.gr/…/dilosi-symmetohis-agona-atom.hr…