Το 1o Underground PMS στις 29 Ιανουαρίου

Το 1o Underground PMS  είναι γεγονός και θα διοργανωθεί από την ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας), με αφορμή τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της και την επιτυχημένη & συνεπή πορεία της στον χώρο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 , στο 2ο υπόγειο parking  της VESO MARE, το 1ο  UNDERGROUND PMS θα δώσει μια άλλη πνοή στον χώρο της βελτίωσης, με την στατική παρουσίαση  ιδιαίτερων οχημάτων που μπορεί το κοινό θα μπορεί να απολαύσει εντελώς δωρεάν.

Το 1ο UNDERGROUND PMS, σε γενικές γραμμές είναι η χειμωνιάτικη συνέχεια του  θεσμού, (Patras Motor Show (P.M.S)), το οποίο θα διεξαχθεί στον συγκεκριμένο στεγασμένο χώρο. Στόχος και σκοπός της Εκδήλωσης είναι η αναβάθμιση της οδηγηκής παιδείας του συνόλου,  η διάδοση του Ήθους και του Πολιτισμού σε σχέση με τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό αλλά και η ανάπτυξη της Τουριστικής κίνησης της περιοχή μας.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 13:00 και θα περιλαμβάνει πρωτότυπα events, διαγωνισμούς & πολλά δώρα. Η γνωστή χορεύτρια από την Αθήνα Αναστασία Γκιουζέφ θα δώσει έναν ιδιαίτερο παλμό, με το ταπεραμέντο της, αφού θα φωτογραφηθεί με όλο τα συμμετέχοντα αυτοκίνητα.

Η Οργανωτική Επιτροπή της ΦΙΛΜΠΑ εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της,  για την υποστήριξη και την βοήθεια που παρέχει η VESO MARE Πάτρας.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα μπορούσε να γίνει αν δεν είχαμε την ευγενική χορηγία & συμπαράσταση της VESO MARE την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Μεγάλοι χορηγοί της Εκδήλωσης : e-pumps.gr , Vasilis Noble Photography.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Πελοπόννησος, automotopatras.gr, pelop.gr, Match Axaias, TRIP, Nightstories.gr, UnReal Graphics, PatrasEvents.gr.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ ΔΩΡΕΑΝ